Si eu m-am apucat de ieri de franceza
. Am folosit metoda care m-a invatat profa' cu care am facut ore particulare si cu care voi face si la franceza, dar am zis sa ma apuc de inainte ca sa stiu macar cate ceva, plus ca ea e la mare acum
.
Ai nevoie de foi A4, intri pe net si dai de exemplu{nu stiu la ce faza esti cu engleza, dar iti zic cum am inceput eu} la "familie"-scrii pe foaie titlul si in romana si in engleza, dupa care o iei cu restul, ideea este ac foaia sa fie cat mai vesela, scrie fiecare cuvant in culoare care crezi ca'l reprezinta
.
Sau, de exemplu:culorile, scrii green cu verde si faci si o mazgalitura cu verde.Ideea este s anul faci economie la hartie, scrie cat mai mare cuvintele, pentru culori o foaie, numere alta.
Te va ajuta sa asculti muzica in engleza sau convorbiri.Ideea este sa rezervi in fiecare zi cate o ora{daca vrei sa stii bine} si chiar daca ieri ai invatat 20 de cuvinte, azi le repeti iar cele care nu le-ai retinut le faci o steluta si le repeti pana inveti
.
Bafta. Daca vrei sa-ti mai dau cateva sfaturi lasa-mi id'ul tau pe privat
. Good luck!
Pai daca ai incercat sa inveti singura este mai greu (eu invat acasa singura germana si e destul de greu).
Te poti inscrie la un curs sau facand meditatii acasa.
Profesorul te va ajuta sa intelegi mai usor!
Multa bafta!:*
AlexandarAlx întreabă: