Întrebarea are un caracter ironic dacă nu te-ai prins, campionule...
Mie, deoarece scrii corect si cu diacritice si dă un aer așa intelectual ahhh...
Deci sunt jme, nu-i aşa?
Daca ai si bmw da
Am o trăsură... Nu-s mai bengos, ia zi.
Am trimis email adminilor de ieri de pe la vreo 12:00 dar la cât de greu se mişcă cred că vor mai dura 3 zile până când e gata.
Şi eu mă bucur că scap de mine. Uraaa.
Da, toata lumea sa bucura! ![]()
Sincer sa fiu si fara gluma cred ca aceasta comunitate se duce de rapa... a mai plecat inca cineva!
Le-am zis asta şi adminilor că e cam gata cu site-ul lor.De la 2 minute de răspuns mediu au ajuns la 16 minute de răspuns mediu. Se mişcă cam greu site-ul poate d'asta sau poate au descoperit oamenii că nu îi ajută cu nimic să stea o zi în faţa unui pc să dea răspunsuri pentru ca la final să câştige un tricou sau nişte funde.
Da nu-i bai, asta e cont inceput de 2 zile, eu le sterg regulat
Nu-l cunosc pe Doru si nici nu-s dintr-ala...
Ai scris la admine cerere, ca sa iti dea mesajul acela standard cu "bla bla esti un membru implicat in comunitate, u will be missed, o sa plangem dupa tine pana o sa umplem un lighean de lacrimi stoarse din chiloti"?
Dar de ce-l stergi, statul pe TPU e un dar dat de la Dumnezeu, e pacat, ai incercat ajutor de specialitate?
Asta e, suport consecinţele...
Da' vezi că te omor înainte să-l ştergi
Fapta e consumată...
La ce te asteptai?
La nimic fa
Atunci de ce ai mai intrebat?
))))
Ce am intrebat? Ce e cu tine?! Eu n-am pus intrebarea aceasta!
Nu ştii să citeşti?
Am citit, şî?
Aşa mă gândeam şi eu.
De ce să îl ştergi? Dacă ţi-ai făcut cont şi lumea te-a ajutat, frumos este să faci şi tu la fel!
Ăhăăm...şi ce-aş câştiga dacă aş sta zile întregi pe TPU şi aş ajuta lumea? E o prostie asta...Şi oricum am dat mai multe răspunsurie decât am primit aşa că suntem chit.
Sa-ti spun sincer nu stiu daca o sa-ti simt lipsa daca nici nu stiu cine esti ( ai pus intrebarea anonim )
Şi ce? Uite vreau să încalc regulile.
Neagracaceara întreabă: