| Design2021 a întrebat:

Vreau sa stiu cum pot gasi o chirie in Danemarca, am inteles ca nu merge decat daca ai contract de munca.

Stie cineva ceva agentii de unde pot inchiria, sau un site?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Odata ce exista lege sau regula impusa, ca nu se inchiriaza fara sa ai dovada clara, ca ai contract legal de munca, cum crezi tu ca agentiile alea vor risca sa-ti ofere asa ceva, stiind ca nu ai cu ce sa le platesti, pentru ca nu ai munca?

| Design2021 explică (pentru Violleta2022):

Te-ai bagat in seama doar ca sa nu taci. Am un prieten care asta face in Danemarca i-a case pe numele lui si le subinchiriaza. Doar ca prietenul meu nu este in zona dorita de mine.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Design2021):

M-am bagat, pentru ca tocmai cunosc problema si nici amicul tau nu le inchiriaza la cei fara servici ori fara contacte de munca, fiindca nu risca sa nu primesca chiria, odata ce nici tu si nici altii nu aveti cu ce platii.

| suntserios a răspuns (pentru Design2021):

Deci zici ca tu ai un prieten care inchiriaza multe case in Danemarca si totusi nu ii poti cere lui un sfat despre un site de unde sa inchiriezi? Adica omul face asta acolo deja si tu intrebi pe un forum in alta tara? hahaha. Buna treaba

| Design2021 explică (pentru Violleta2022):

Cine a spus ca nu are cu ce sa plateasca, nu am zis niciunde ca nu am bani.

| Design2021 explică (pentru suntserios):

Si tu te-ai bagat in seama, ca sa nu taci vad. haha

| FreddieM a răspuns (pentru Design2021):

Nu asa funcționează cu închiriat case. Adică doar promiți ca vei plăti și atât? Tu ai închiria ceva doar pe promisiuni? Se face un contract, de aduc garanții din partea ambelor părți, pe un anumit termen. Și uneori nu ajunge doar sa fii angajat, trebuie sa prezinți și extractul de cont sa vadă ca ai niște bani, ca nu ești dator sau cu probleme. Dacă nu te superi as avea o curiozitate, ce vrei sa faci acolo? Poate vin cu vreo idee.
PS: Am fost în Danemarca ca turist, faina tara.
Cheers