Sunt putini cei care ma cunosc, ma stiu o gramada. Unii stiu de ce-s in stare, restul nu vor sa creada.Doar din simplul fapt ca nu las sa se vada.
Din tot ce ai.sunt tot ce n'ai![]()
razbunarea nu'mi aduce satisfactie. da' indiferenta mea ti'o daruiesc cu mare dragoste!
Fata desteapta saruta, dar nu iubeste, Asculta, dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamargita
Nu mai e Ea. Fetita ce taceaa~ Astazi iti spune Pa, ieri poate ii pasa.
n`am sa uit prin tot ce am trecut.adevaratsi prieteni pe care i-am pierdut. n`am sa uit de unde am plecat. dar in special.cine m`a tradat
Spui ca` e` pustuOaica `! Si` nu-ti place! Asa`! dar asa cum e ea ti-a furat inima
E doar o fata cât se poate de obisnuita.Nu are absolut nimic special. Are zile când parul` îi sta ca naiba.Si zile in care arata extraordinar
E genu' de fată care ştie ce vrea dar nu o să ştii niciodata ce e în inima sa![]()
n-o ai ''tu'' n-o au nici ''alti''[
] e genu de fata care nu se baga in relati[:X]!
Un lOoK d bad g! rl. O inim@ d goOd chiLd...Eu pot sa fiu ca si tine Oricand. dar tuh qa mine Nikiodatah
Educata de destin Simt mult Arat putin Eo nu ma`ntrec cu nimeni si nu port alta fata Sunt succese care ma`njosesc Si infrangeri care ma inaltza
Face pe inabordabila, e un joc ce`l face des, isi joaca bine rolul, inocenta si chip pervers
M'ai invatsat sa fiu puternica oricand Chiar sh atunci cand altsi m'au doborat la pamant!
N`am impresii`n cap`! Nu sunt figuranta`! Si daca` esticumva` de alta` parere`. Chiar` nu ma intereseaza` punctu` tau de vedere`!]
Nu Sunt Pe Bucatzi`Si Daca Nu`ti Convine` `Stanga`mprejur `Ma Doare Fixx In Cot De Tine
Aparentzele inshala. Un zambet nu` se compara.Tot ce e `pe dinafara.Inauntru te omoara!
-Urat,dar bun rau.
-De astazi va fi mai bine !
-Si tot astept dupa tine,astept sa vezi cat de mult tin la tine.
-Stii ce-i frumos? nici macar nu stiu daca am vorbit serios.
-When I grow up,I wanna be famous,I wanna be a star,I wanna be in movies.
-Ramai cu ce ai ales !
-Vreau sa ne fie bine,dar simt ca nu te pot tine langa mine.
-Spun tot ce imi trece prin cap,chiar si atunci cand vrei sa tac.
-Cat as vrea sa stiu azi ce n'am vrut sa stiu ieri.
-O să-ţi dau tot ce vrei . Numai zâmbeşte cu mine
-I want to be a part of something I don't know
-Iubirea o simţi după ce ai pierdut-o !
-I'm very sorry for not saying:"i love you !"
-Îţi mulţumesc că mă înveţi să iubesc ! love struck
-I've got love and many reason to love
-Ti se pare ca e un vis dar e realitate.
-Dar m-am inselat.E greu departe de tine.
-Hei tu ce iti doresti? de ce imi zambesti cand te uiti la mine?
funda :X?
• Nu trece o zi fara sa zambesc chiar credeai ca o sa ma opresc?!
• Unii nu mα supσrtα ●. Ii trαtєz cu indifєrєntzα ●. Oricє s' αr intαmplα ●. Vσi zαmbi intσtdєαunα ●. Si nu mα vσi schimbα ●
Vrei sa ma schimbi? Schimba`te u primul!
Raman copilul vesel, indiferent de adversari ca lumea e prea mica pentru atatsia oameni mari; x
Si poti sa`mi iei ce vreei • Cand am langa mine toti prietenii mei
Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza
Asta sunt si n`ai ce face, alta mamy numai faceee ![]()
Eu sunt asa pentru ca asa vreau sa fiu, tu esti asa pentru ca nu poti mai bine!
Ştiu că te uiţi la ea şi te gândeşti la mine…O atingi pe ea dar mă simţi pe mine…Ţi-e sete de mine dar te răcoreşti cu ea…Ştiu că mă vrei pe mine dar te mulţumeşti cu ea…
ZamBeTe FalSe. PriViri PliNe De UrA. CuVinTe AruNcaTe`N VanT. MiNcIuNa. Si ToaTe Fara NiCi un MoTiV. Am GreSiT Din Nou. Am OfeRiT ~ DraGosTe ~ Unde TreBuIa Sa OfeR IndiFerenTza
privesc inainte pentru ca`nainte sa zambesc am sp ''multumesc'' celor care mi-au aratat ca ma iubesc
Pentru fiecare 60 de secunde în care stai supărat, pierzi un minut din viaţa frumoasă pe care nimeni nu ţi-o poate da înapoi… aşa că învaţă şi tu să fii fericit şi să zâmbeşti
Taci cand vorbesc eu J)nu-mi place sa minti cand mint si eu! nu-mi spune pa... e replica mea![]()
![]()
Nici` sticlele de alc0ol.nici` fumurile.nici`alte femei nu te vor face sa uiti ce a fost` intre tine` si ochii mei.; x
Astazi`. Fetele`Minore.In Dragosteh`s` Majore Tote Fetele Majore`Iau`Clasa`De`L`Minore`
Daca` azi a fost greu, maine va fi mai' bine. Trebuie sa ai mereu sperantsele cu tine '°. Fi puternic,° nu te rataci si ° spera `la mai bine in fiecare zi J °!"
Nu. mi spune ca's amara. Ca poate o sa-ti para rau, daca mai tarziu ajung sa fiu pe gustul tau •♥•"
SUFLET|de' copil,|LACRIMI|de' adult sh' eSentsa tare, asta e|FETITSA| care te'a ridicat|MEREU|in piCioare'