| maduutssaa a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri mai noi. M-am cam plictisit de astea de pe net.Is aceleasi.Va rog eu sa ma ajutatii:*:*. Dau fundita pentru cele mai multe si mai bune:*. Preferabil de dragoste. Dar is bune toate:*. Ms mult:*.

6 răspunsuri:
| Aleeeeeeee a răspuns:

InGErAsH dIn Cer PikAT ochiI` TaI m`au feRMEkatH DinTr'O SinGuRA PrIviRe M`Ai fACuut A tHA iuBiree

mi-am deschis agenda la capit0lul EX tu esti cap de liSta la minciuni cu te iubesc

Spui ca e o copila, si ca nu itsi place asa, Dar asa cum e ea,tsi-a furat inima

Cand Esti prEa singur si camEra E gOala Cand Esti prEa trist si nOaptEa tE-ncOnjOara Si-n jurul tau E O linistE cE dOarE Auzi O vocE-n cEt "Da MuZiCa MaI tArE"

Iubeste`ma de`ti plac asa cum sunt . Chiar daca uneori gresesc . Ba te cicalesc , ba nu scot niciun cuvant .Dar cu toate astea , te iubesc

Ai privit`o zambind si-ai abordat`o gandind ca e la fel ca restu
Dar felu` ei de`a fi...Atat de diferita ! Te`a facut s`o iubesti.E chiar deosebita ?

O faTa speciaLa.Nu intaLnesjti la Orice paS`Cand Nu mai ai speranTse.Ea te scOate din imPas

Iti spun ptr` a mia oara : fiecarE zi cu` tine` eSte extraOrdinara

Acum ma uit pe geam si zâmbesc Ca-s totusi amintiri frumoase în care inca ma regasesc

Nuu` mai visa frum0s, realitatea este rece

Nu conteaza gura lumii Doar pe El il iubescindiferent cum ar fi

Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii.tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotul

Par mereu nocenta si copilaroasa
Asa tOtzi imi cad in pLasa !

Mai stii?Iti placea sa o vezi razand.Ea tot cu zambetul a ramas,tu tot cu ea in gand!

am facut mereu ca sa ne fie bine si chiar daca nu vom fi impreuna, chiar daca te voi vedea pe strada cu alta de mana, am facut tot ce ai vrut, am facut tot ce am putut, vei ramane amintirea zilelor ce au trecut

Si chiar daca n`am fost prima . stii si tu , sunt singura care conteaza

E atat de frumøs sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumøs sa øftezi dupa primul sarut

Cat e de mica, te innebuneste, se joaca cu tine, dar nu se indragosteste!

Ai mintit prea mult,cine crezi c`o sa te creada? Degeaba esti frumos,ea nu vrea sa te mai vada oh go on

Indiferentza doare cel mai tare,nu trebuie sa spui nimic doar sa tratezi persoanele kre ti-au gresit cu indiferentza si le dobori treptat.

Ce simt cu tne nu am simtit niciodatha e un sentiment ce incepe sa`mi placa

Am crezut in tine . am crezut in Noi . Si-am crezut ca langa Tine sunt invingaTor ! Am crezuT in vise Am crezuT in sanse Dar toT ce mi-am facut sunT iLuzii faLs

Acum cauti melodii care sa'ti aminteasca de noi . Îti pare rau . si mie . da nu te mai vreau înapoi.

O toamna ne-a legat . O iarna ne desparte . cu toate intr-un timp pana nu se mai poate Ai fost odata tot lumina pentru mine!Voi incerca sa las , sa vina de la sine

0rice s`ar intampLaa n0i intr`0 zii ne vom reveDeea ! . Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastraa` Undevaa` in inima taa

Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!

Crede-ma
Nu vei regretalove struck

Te`a iubit odata, si ai pierdut`o. In fine , nu tine doar de tine, ca daca te gandesti , tot el ti-a luat`o si tu ca prostu ai lasat`o ! ti-a furat`o .

A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages your future

Nu conteaza gura lumii Doar pe El il iubesclove struckindiferent cum ar fi

Da,te iubesc

Mereu spune: " Daca nu tu atunci cine? "

Dreams , dreams and dreams only a dreamer can see what is above the sky .

Will you try to fool me this time? caus I may be a fool , but I won`t be fooled by you tonight .

Cel mai rau fel in care poti simti lipsa cuiva,este acela de a-l avea langa tine si sa stii ca niciodata nu va fi al tau.

Nu sunt singura in ploaie si vant. Am cei mai buni prieteni de pe pamant

Si cand vine vb de iubire, spune-le ca ma ai pe mine

Eu am crezut in tine tu ai facut tot ce ai vrut si poate ai tinut la mine dar sa-mi arati nu ai stiut.

O vezi? nu e trista , chiar deloc zambeste suav, are privirea de foc. e o dulce, o iubesti, stii bine dar ea, deja nu se mai gandeste la tine

Because I love The way you lie !

Am învatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca.Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.Restul depinde de ceilalti.

Mi-e dor de tine,mi-e dor de noi!Chiar si atunci cand ma saruti si mi-e dor de tine,tot ce-as vrea...E sa ramai in lumea mea!

Sa tin pe cineva de mana nu m-a mai facut sa ma simt asa.Atat de special.zambetul tau e de vina!

Si tu poti fi ranit de o fata . Nu uita ca si baietii plang cateodata

Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum am suferit prea mult ca sa te iert si acum

Mereu vei cauta la o alta Ea Ceea ce adorai la mine candva

nimic nu doare mai tare decat un lucru inteles prea tarziu

Gandeste-te la mine ca la ceva ce ai avut, Ceva ce insa n-ai pierdut; dar a trecut, Pentru ca inapoi nu mai vin. Nu merge!

te minti si acum desi ti-e dor,ai pus orgoliul in fata sentimentelor

Tu vrei sa fi Jumatate copil jumatate adolt sunt jumatate mai potzin si jumatate mai multh

Te uiti ca fraierul in trecut abia acum iti dai Seama ce`ai pierdut

Ce faci?Plec Unde?Undeva departe.Cum te voi vedea?Umbre pe cer.De unde voi sti ca esti tu?Sperante.Cat va dura?O secunda.Daca imi va fi dor de tine unde te gasesc?In mintea ta.Si dupa?Viseaza

Sa poti sa fii acelasi cand totul e schimbat! Sa poti sa fii indiferent cand totul te-a marcat!

Nu folosi cuvinte fara rost ca: e un prost ! ca pentru el ti-ai pune viata contra`cost

Cat de mult asj` vrea din putinu` care e sa fie destul cat sa zic ok

InChin PahaRu` SuS, SamPanIa Sa CurGa Pt ToaTe PrinTzeSeLe Ce Fac FraieRii Sa PlanGa !

Nenorocita La Propriu, Nebuna La Figurat, Irascibila Cateodata, Ironica De Placere, Ipocrita De La Mama Natura, Perversa De Cand Ma Stiu

Nici Sticlele De Alcool, Nici Fumurile ,Nici Alte Femei, Nu Te Vor Face Sa Uitsi Ce a Fost Intre Tine Sh Ochii Mei.

Ai Privit`o Zambind Sh`ai Abordat`o Gandind Ca E La Fel Ca Restu` Care Stii Ce Pretind, Dar Felu` Ei De`a Fi, Atat De Diferita, Te`a Facut S`o Iubesti . E Chiar Deosebita

oi fii mereu aceeasi fatha cuminte,cu acelasi zambet usor ironic pe buze care ascunde multe

Multzi ma stiu putini ma cunosc multzi ma vor unul singur ma are

Itsi spun acum ce`mi spuneam sji mie nu e totul perfect dar o sa fie

Spunei stop cand te streseaza explicai ca exagereaza nu intelege?abereaza?Spunei PA si se calmeaza

Jtiu Ce Vrei Jtiu Ce`tSi Trece Prin Cap Dar Nu IntSelegi Sunt Un Vis Ocupat!

Te aprinzi usor doar cand ma privesti Ai mintzii orice sa ma cuceresti

Poate ai tot, poti sa treci peste , poate totu e o simpla poveste Dar nu ceda plangi cat inca mai poti ca tine sunt putine dar ca EL sunt toti !

Si poate crezi ca gresesc E felul meu de a fi Nu ai inteles tu,va intelege altu' a doua zi

Cu indiferenta ta mai facut tare acum nu`ti convine dar incet incet calc pe urmele tale si dabia acum vezi si u ca indiferentza doare

Ma plimb singura pe strazi,ma ploua dar ma incalzesc cu gandul c-o te-ntalnesc

Am alergat mereu spre nicaieri si undeva te-am pierdut pe drum

stateam pe plaja,si priveam atenta cerul,stateam si ma gandeam la tine,cand a venit valul si-a dat peste mine

ies afara te zaresc intr-un casa ma gandesc,cum sa fac sa iti vorbesc doar sa-ti spun ca te iubesc

Mi-am pierdut ursuletul de plush nu ai vrea tu sa dormi cu mine?

Cand esti cu ea ma visezi pe mine.Ai putea sa mai ai,dar nu te tine!

In fiecare dimineata
Cu-n sarut sa ma trezesti
SI tot ce vreau de la viata
Sa ramai asa cum esti.te iubesc

Te iubesc enorm de mult Te doresc si mai mult Te visez in fiecare noapte Cu gandul la tine adorm Te iubesc

as' mai scrie
n'am hartie
e inchis la librarie
pasta m'i s'a terminat
adio si te'am pwwpat

femeile sunt ca locurile de parcare cele bune sunt luate cele libere sunt pentru handicapati
Sunt o proasta ca te-am iubit
Desi nu e vina ta
Eu te vreau pe tine
Si u o vrei pe ea !

Daca as fi un fluture mic ma-s ascunde intr-un plic.Iar cand plicul s-ar fi rupt as iesi sa te sarut

Am incercat sa-ntalnesc alt baiat.
M-am prefacut insa n-am rezistat.
Gandul imi zboara la tine mereu.
Stiu nu-i bine dar asta sunt eu.

Suntem actori pe o scena dominata de vise.
Cand apa va canta
Si muntii vor dansa
Atunci eu cu drag
te voi uita

as da timpul acum inapoi sa vad ce a-fost intre noi unde dragostea noastra a inceput si de ce sa intrerupt

Stiu ca ai vrea sa-ti vorbesc,sa-ti zambesc,sa-ti dau atentie dar las-o mai usor ca nu ma m-ai interesezi nici tu si nici aerele thale

iubirea e un ocean,ce multi vor sa-l treaca,dar pana ajung la mal,majoritatea se ineaca

Fata-i un inger.Baiatul este un drac.Dar pana la urma .Amandoi se plac.

Unde-i unul nu-i putere,la butoiul plin cu bere unde-s doi puterea creste,si butoiul se goleste!

Nu ma atinge,nu plange,si stii ceva?Lacrimile tale nu mai au de mult efect asupra mea

sunt soldat in haine verzi si-am venit sa raportez nu mai pot sa traiesc fara fata ce o iubesc

ce destin ce bucurie sa iubesc sa fiu iubit cu fiinta ce mie draga sa raman la nesfarsit

pe o banca de la scoala am gasit o portocala si pe coaja ei scria TE IUBESC NU MA UITA

Aminteste-ti zborul muzicii mele in mintea ta lasa-ma sa cred ca inca nu ai uitat ritmul

O sa spun odata qa am iubit
DaR NU pe cine a trebuit
O sa`mi treaca chiar daca
O sa` trec greu

din spuna valurilor reci ce-ti poarta amintirea invata pe unde treci sa pretuiesti iubirea

Cand va fi sa mor o data
Tu sa vii la cimitir
Langa crucea mea de piatra
Sa-ma sadesti un trandafir

Si-au ales o stea, Dar steaua-i cazatoare, Si incet, incet, Iubirea lor tot moare

Save the planet!It`s the only planet with chocolate!

Vad stele verzi,cum tu nu le vezi?Acolo intre farfuria zburatoare si omuletii verzi!N-am luat-o razna,de ce nu ma crezi?Uite-mi face semn cu mana,frate tre' sa ma salvezi!

Adevarul,pur si simplu,este rareori pur si nu este niciodata simplu .

I'll be right beside you , every step you're takin'

I'll be remembering
The shadow of your smile

O femeie are varsta pe care o merita.

Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite,nu intelese

Un pesimist este cineva care, atunci când trebuie să aleagă dintre două rele, le alege pe amândouă

Când a trebuit să completez fişa de imigrare, mi-am dat vârsta 19 şi profesia geniu. Am adăugat, de asemenea, că nu am nimic de declarat în afară de talentul meu

Este pentru că omenirea nu ştia încotro mergea, că a reuşit să-şi găsească drumul.

Atunci cand crezi ca totul in viata e pustiu, inchide ochii ... asculta bataia vantului

Incearca sa razi si tu de viata...nu lasa numai viata sa rada de tine

Nu sunt cum sunt cand tu ma vezi,ci sunt cum sunt cand tu ma visezi

Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celui care plange

Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc

Traieste in asa fel incat sa nu ti se observe prezenta dar cand pleci din locul in care ai trait sa ti se simta lipsa

Cand iti vine sa plangi adu-ti aminte de clipele in care zambeai

Traiesc pentru tine pentru ca ma faci sa imi bata inima repede atunci cind te vad, traiesc pentru tine si nu imi pasa de ceilalt

A fost ca o poveste,eram copii,eram noi toti,a fost dar nu mai este .

Poarta`te Frumos cu Ea,Ca E Prea Mica Shi Nu stie Ce Vrea...Spune`i Da Cand Spune Nu.Zambeshte`i Cand Itzi Zambeshte.Cand Gresheshte N`o Certa Ca E Prea MiCa Shi Nu stie Ce Vrea !

I dream of you , and it feels like I`m flying ... I think of you when I`m smiling ... I`m lost into your eyes

iti place cum te privesc ;x iti place cand iti zambesc

as` vrea` sa` p0t` sa`ti spun` cat` d` mult` te` iubesc` ;x as` fi` vrut` ca` nici0data` sa` nu` te` ranesk`

poate eu nu stiu ce`i dragostea ... dar d tine` m`a legat ceva

you know you`re my saving grace`,you`re everything I need` and more,It`s written all over your` face,baby I can feel your halo`

You`re my favourite drog show me real love love struck

inima ta` daca ar spune ceva ... sufletul meu stii ca te`ar asculta

am gasit la tine` ce lipsea in viata mea` ... vreau sa`mi fii aproape tu` , numai tu` , doar tu

love struck sunt prea multe amintiri care ne leaga ... si nu pot renunta

I still feel your touch in my dreams

See you and me have a better time than most can dream of

Smile, even if it's a sad smile, because sadder than a sad smile is the sadness of not knowing how to smile

No more words, no more lies, no more crying, no more pain, no more hurt, no more tryin. There is no other way, I get the final say!

What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us!

Some of the greater things in life are unseen thats why you close your eyes when you kiss, cry, or dream

Every girl dreams of putting herself in pearls!

Let's play a love game!Do you want love, or you want fame?Are you in the game?

Ai fost cu mine, cu mine ai tras mereu. Si aici nu ma refer la bine, ma refer la greu!

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Si ce usor e sa zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti`

Si o pisica devine tigroaica daca traieste in jungla

Si maine e o zi • Si maine voi zambi • Chiar daca mi`e greu • Voi zambi mereu

Ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce simti • Il iubesti doar pentru tine nu pentru parinti

• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire

Uneori amintirile trebuiesc pastrate • Insa cei mai multi se feresc sa faca asta.

Are o aura ce te-atrage • Stie ca o placi • De-aia nu te lasa-n pace • E atat de tacuta • Misterul iti provoaca o privire pierduta

Intotdeauna pregatita pentru raul care vine • Intotdeauna fericita daca treaba merge bine •

Am invatat sa respect • ea respecta doar banii • Eu am invatat sa lupt singura • ea e zero fara tati si mami

Din cauza ta sunt fericita !love struck

Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza •

E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi

Nimeni • Nu poate fi la fel ca tine ! • Tu imi dai incredere in mine !

Mereu vei cauta la o alta Ea • Ceea ce adorai la mine candva

Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna

Ma inalts sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput •

N`ai sa potsi pleca fara voia mea • Dar daca`ai sa pleci • Eu te voi urma •"

Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju •

Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viatsa mea •

Inca am suflet de copil • Care refuza sa creasca • Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta •

Si cautai • CAutai • Te uitai in stanga • In dreapta • El nu era • Lacrimile nu se opreau • Dar acum? • De ce te prefaci ca nu`l mai placi? • Cand fardul ti s`a uscat pe obraz? •

mi-as dori sa mai fiu fetitsa mika • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante •

Nu incerca sa fii a lor • Sunt multsi care nu stiu ce vor • J` tsine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete

Model de femeie care caute scanteie • Il parasesti pe fraier • Asta`i cea mai buna cheie

Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartitlove struck

Cu tine in gandlove struck, stau noapte si zilove struck, si nu stiu viata fara tine cum ar filove struck.

10 vieti de'as sta cu tine tot ar fi putinelove struck

Esti locu'n care intotdeauna m'am intors • Tu ma aduci la normal cand sunt intoarsa pe dos •

Ce te face sa crezi ca el era "The one" ? ? Ai crezut ca stai o viata ? Dar n-a trecut un an ? Ai pus prea mult suflet ? Nu-ti face corectie ! ? N-ai gresit cu nimic ? Deci ia-o ca pe o lectie ! ?

M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul • M'ai atras cum nu a facut'o altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea

In mintea si inima mea o sa ramai toata viata • Chiar si atunci cand am sa mor si in mormant am sa`ti duc dor !

Ce spun acum bagati la cap: Eu va iubesc cu adevarat. Pe tine surioara mealove struck. Si pe tine dragostea mealove struck

Multi cred ca pot gandi pentru noilove struck ? Dar noi nu inseamna mai multilove struck ? Noi inseamna doar 2love struck

Mandria n`are loc in doi ? Ca ea e prima care naste un razboi ?

Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viatsa. Fiecare sfarsit are un nou inceputlove struck

Du`te. somn usor. Fa bine. in viata mea sa nu te mai strecori. Daca vrei sa mai dai ochii cu mine. sa stai. retine. Ramai cat vrei dar nu incerca sa gandesti pentru mine.

Daca vrei sa ma cuceresti. Invata sa iubesti. ?

pfff. Ce Sa`Tzi Fac ? AsTa e Firea. cReDeai Ca n ViaTa Te inSheaLa DoaR Pr!V!Rea ?

Sa nu ma intrebi de ce lumea din jur nu mai e. in mintea mea acum traiejti doar TU

Orice s`ar intampla el p mne` ma ubesjte` Eu sunt fetitsa lui. sji fara mne`nebunesjteeee`

AcCePtA`Ma FaRa NiCi1 ReGrEt. PrOmIt Ca O sA FiU SiNgUrU` TaU DeFeCt

M-am schimbat si pot visa acum.Nu mai vreau sa cer.Voi obtzine oricum.

vrem baietii gata sa ne iubeasca.nu avem nevoie de golani sa ne dezamageasca !

ca 2 copii ei din cand in cand se my certau si tot ca doi copii ei se impacau

va veni o zi cand imi vei spune "acum snt numy pentru tine" iar eu iti v-oi raspunde "ai fost pentru mne.acum fi pentru alta"

Daca` iti pasa de mine vreun pic` Nu` ma`ntreba nimic .Lasa`ma acum`. Nu`ti face griji !

Dupa fostu` vine altu ! Aceleasi gesturi si cuvinte Tot ca inainte, Il crezi apoi iti dai seama ca minte ! Si`n final e o alta poveste...Acelasi scenariu.alte fetze!

Cand te gandesti ca totul din jurul tau e o eroare ti-ai dori sa evadezi si simtsi ca n`ai scapare

Ai grija cum invarti vorba.cum ne vrajesti...ca sntem` fetele.de care ti-a zis matha sa te fersti`.Ador posa asta.

Sentimentul nu dispare ca o vacanta de vara . Uneori e mai lung si ca fumul tras dintr`o tigara. te iubessscccc zamby

CanD Eram CuoOoPiL eRa uShoOr...aH!CaT Imi E dE DoR...[;X]AcUm Nu Mai PoT Sa zBoR.InoOcEnTa DeaSuPra TuTuRoOr!

Am invatat ca trebuie sa tac atunci cand lacrimile vorbesc!Am invatat ca trebuie sa ignor si ca trebuie sa traiesc

| a răspuns:

E păcat că mă sufoci cu dragostea ta, n-ai înţeles că-mi place libertatea deja, sunt pregătită să te accept aşa cum eşti, dar înţelege-mă şi tu atunci când vezi că greşeşti.

noroc că pleci cu mulţi tovarăşi, amintiri, nopţi pierdute, bairame, despărţiri. ai acum atâtea drumuri în faţă, nu ai capu-n nori, ai băut şi eşti cu capu-n ceaţă.

că viaţa merge-n şuturi, ai căzut, te ridici, înveţi noi moduri să te scuturi.

îl făceai fericit, era fericit că te-avea din nou pe tine şi nu mai conta nimic!

şi vă certaţi din nou : spuneaţi că totu-i trecător şi a doua zi, vezi Doamne, vă-ntâlneaţi "întâmplător".

eu am o viaţă roz şi vreau un băiat gata să mă iubească. n-am nevoie de un golan care să mă dezamăgească.

nu suporţi să vezi când altul de mână mă ia, când îmi spune cât de mult ar vrea cu mine să stea.

n-aveam planuri făcute, erau doar idei pierdute. ai spus că pleci în zece minute, eu ţi-am spus ironic: "du-te".

nu mă crezi în stare? nicio problemă. nu mă cred nici eu, d-aia fereşte-te de ziua în care o să prind tupeu.

dacă plec, fiţi siguri, plec fără amintiri, vorbe rupte dintr-o colecţie de dezamăgiri

ai tras de fiare şi totuşi, n-ai ajuns o fiară.

şi ar fi timpul să-ţi ofer puţin timp din timpul meu, să îţi explic tipul meu de om.

vreau să zâmbesc, e dimineaţă! vreau să-mi păstrez pofta de viaţă!

să vezi cum mă port, tu să fii diamantul meu, iar eu să-ţi fiu suport.

n-are rost, nu plânge, fiindcă nu o să mai fie ce a fost.

spuneam că altceva caut, n-am găsit încă. foarte superficială şi rece ca o stâncă.

a trecut o zi, parcă a trecut o săptămână, de fapt nici n-a trecut şi te văd cu ea de mână.

poate eu n-am fost chiar romantică, nu-mi pare rău, acum îl las pe altul să se plângă de asta în locul tău

ea ştia totul şi totuşi, era de acord şi nu-l vedea ca toată lumea : doar un simplu vagabond.

şi te doare când vezi că nu-mi pasă şi îţi zic mereu : nu mai contează, hai lasă!

eşti doar un tânăr actor plin de talente, excelezi la capitolul lipsă de sentimente.

şi pentru el eşti doar o simplă fată. mai mult de-atat nu ai fost niciodată.

o vezi cum pleacă, cu ochii goi. eşti prea mândru să o opreşti, crezând că vine înapoi.

trag un zâmbet fals pe care toată lumea-l crede, numai ca să-i arăt prostului ce pierde!

du-te, somn uşor. fă bine, în viaţa mea să nu te mai strecori. dacă vrei să mai dai ochii cu mine, să stai, reţine. rămâi cât vrei, dar nu încerca să gândeşti pentru mine.

încă - l mai iubeşti şi eşti pregătită să-l ierţi şi probabil o să-l ierţi chiar dac-ai să regreţi

nu băga în seamă vorbe goale, priveşte. eu sunt fata aia care te iubeşte!

îmi amintesc sms-uri şterse, numere ascunse, oricum am mult prea multe surse, mult prea multe spuse, multe întrebări puse ţie, puţine cu răspuns din partea ta, dar fie, las de la mine!

aduţi aminte, întotdeauna ai fost artist la cuvinte şi le strâng să ţi le-ntorc, fără să-ntorc tot ce a fost căci m-am intors de două ori şi am înţeles că n-are rost.

am făcut mereu ca să ne fie bine şi chiar dacă nu vom fi împreună, chiar dacă te voi vedea pe stradă cu alta de mână, am făcut tot ce ai vrut, am făcut tot ce am putut, vei rămâne amintirea zilelor ce au trecut.

prietenii vin şi se duc, puţini la nevoie apar. vezi tu... rămân doar nişte poze aruncate-n sertar.

I need you in my world, so keep loving me and I will always be your girl.

ştiu când să râd, ştiu când să fiu suparată, în ochii tăi să fiu cea mai importantă fată.

dacă în inima ta este acum altcineva, sper să te iubească la fel ca mine, pentru că tu meriţi toată dragostea din lume.

aud o voce care-mi spune : după zilele rele vin zilele bune.

îmi place că n-ai figuri şi că eşti natural, îmi place că eşti foc, îmi place că eşti real

şi stelele-mi zâmbesc, când eşti aici şi raze mă privesc, când mă atingi şi ploi nu mă găsesc, când sunt lângă tine.

mor de dor şi mă doare de mor, dup-o mască de fier voi muri să renasc, să iubesc şi voi arde din nou să sper.

sau poate că şi eu m-am schimbat, tot timpul ce ai fost plecat, că zilele mele, au fost foarte grele, căci totu-i pustiu când nu eşti tu!

ce-i al meu e şi al tău, să ştii, orice ţi-ai dori ţi-aş putea oferii!

ştii, de la tine mi-am dorit cel mai mult să fiu înţeleasă, dar văd că nu s-a putut!

prin tine iubesc, deci să nu mă judeci, că nu mai învăţat cum să fiu tare dacă pleci

iar tu vei fi doar unul, întotdeauna, până când vor pica din cer şi soarele şi luna.

îţi place gelozia mea când vrea să te agaţe alta, ca o felină, gata să zgârii rău şi asta te face mândru de comportamentul meu.

orice s-ar întâmpla, el pe tine te iubeşte, tu eşti fetiţa lui şi fără tine înnebuneşte.

eu n-o să te-ntreb cu câte fete ai mai umblat, nu-mi pasă nici dacă mai ţii la ele sau dacă le-ai uitat. eu o să te-ntreb doar : pe mine o să mă uiţi vreodată?

trebuie să fii tare, să demonstrezi că poţi, să fii în centrul atenţiei şi mai presus de toţi!

au fost şi certuri şi nu pot minţi, dar supărarea nu ţinea mai mult de o zi.

fetele ca noi au puterea să obţină totul! fericirea să curgă, fraierii să plângă.

că sunt proastă, ştiu, şi o afirm cu dispreţ că pe toţi fraierii din viaţa mea am pus preţ.

sper să-ţi placăbatting eyelashes

| DanielleDaniaD a răspuns:

1.Maybe NoW! Maybe Never! Gen: date draculaughinglaughinglaughing Maybe In Another Life! Gen: Niciodata! And,,, And I do not care! Come here to see my real life! lalala, this is my life! Big bang and I can say I can not rememberlaughing

2.Jointu` arde, Vai ce bine am nimerit
Totul e cum vreau eu Daca intelegi ce vreau sa zic
ganja we smoke my frinds ganja they smoke
ganja e naturala, ganja nu e drog
ganja te face sa zambesti peste tot.
Ganja e cea care te faCE sa crezi ca poti

3.Imi doresc sa fiu a ta
Sa fiu soarele ce'ti lumineaza viata
Sa ma trezesc cu tine in zori
Sa'ti simt parfumul tau ce'ti da fiori
N'am sa uit clipele petrecute cu tine
Vreau sa intelegi ca tin la tine
Stiu e greu de suportat
Amintirïle ce ne'au legat

4.Stau cu ochii pe ceas, doar timpul mi. a ramas.Ascult fiecare pas, dar nu esti tu Si ti.am zis de.atatea ori ca am nevoie doar de tine.Nu am cum sa nu mai sper ca te intorci la mine

5.Mor de nerabdare Si ma gandesc la un sarut Mor ca nu te am istantza se simte mult, Spune'mi cine te alinta, Pt.tne cine suspina Atunci cand nu e totul bine Mi'aduc aminte si acum Primul sarut, Prima atingere, Primele soaptesad

6. Unii mi'au spus ca dragostea e a8a minune SHI mi'au mai spus ca la distanta sincer nu tine Dar lasa'i sa vb Ca lumea e bleaga, sentimentul nu dispare CA o vacanta de vara Da, nu conte atata timp cat esti lang mine Nik nu e imposibil

7. iar at cand noi n'o sa mai fim Lasa coniacu` sa curga, Da'ne o tigara si sa ne'amintim de clipele care au fost si nu revin Lasa pe masa o scrumiera si un pahar de vinstraight face

8.Ma uit in ochii tai slipitori, ma vad pe mine
Vad niste inimioare care plutesc, e de bine?
In inimioare initzialele noastre si o sageata
Cred ca Cupidon ne-a impreunat pe viata

9.Ma faci sa te iubesc orbeshte
De fapt aprinzi sentimentul ce ma incalzeshte
Iubirea e la fel ca aerul, nu se-xprima-n cuvinte
La fel cum nu se vede, dar se simte.

10. Open your eyes wide
Happiness...; x
Happiness is all around YOU!
Huh, hah, heh, hah, ram-pa-dam, hah, heh, ram-pam-pam

11. Daca n-ai fi tu
Mi-ar ramane gol sufletu'
Daca n-ai fi tu
N-as putea sa te inlocuiesc cu altu'

12.Cum te doare...asa m-a durut
Poate tu vrei un nou inceput
Ma doare prea tare
Poti sa vezi tu oare?

13.Departe de tine viata nu e usoara
A inceput sa doara
Dorul am omoara
In durere voi ramane pana nu voi mai respira

14. Esti gura mea de aer rasuflarea mea
Te voi astepta, voi fi aici de te vei intoarce
Te iubesc fie ca vrei sau nu iti place
Ma voi lupta sa'ty spun ca eu cred in noi
Ca ai plecat dar inca e loc pentru doi

14.Si nu pot
Nu pot sa stau fara tine
Caci daca suntem impreuna
Definesc cuvantul bine
Definesc fericirea,
Starea de euforie

15. Da-mi cate putin din toate
Un pic de zi de noapte
Sa-ti arat dragostea
Dar vreau doar daca se poate
Sa te strang in brate
Tu esti inima mea

16. Poti sa imi iei inima
Sa o inchizi undeva
Caci eu nu o voi mai darui la altcineva

17.Infrunta-ti destinul
Daca vei putea zbura
Purtat de val asculta-ti inima
D'acolo poti? aur or tu stii deja
Pe cerul albastru ai steaua ta.

18. Daca as putea, nu as schimba nimic din viata mea
Bune si rele fac parte si ele dïn ceea ce sunt

19. E trist sa suferi uneori, dar e frumos cand dragostea te face sa zbori
E trist ca nu e ce-ti doresti si crezi ca niciodata n-ai sa ma iubesti

20.Noptile se scurgeau la fel ca vinul din pahare
Desi credeai ca pana si timpul ti-a cazut la picioare
Lacrimile ce le varsai in bratele mele, acum sunt amintiri ce nu poti trece peste ele

21.Stiu ca a trecut nu v-a mai fii ca la inceput
Nu credeam ca-mi va fi greu
Am fost noi acum sunt eu

22.Pentru tine pot s`ating cerul
As putea sa despart mari
As putea sa plang
Sa scufund tot pana la nori

23.Am ramas unul pentru altul atata timp
Iubirea n-o sa se scurga ca o clepsidra cu nisip

| Alinutza_8819 a răspuns:

Foarte frumoase statusurile:X:X:X

| lucy91 a răspuns:

1) E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubita. 2) Daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, asi alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti tu big grin 3)Hai sa ne inpartim lume, luna mie, stelele tie, oceanul mie.Pamantul tie, dar mai binetotul tie si tu mie. 4) Il iubesc dar prostul nu-si da seama

| Ionut_Marius_1999 a răspuns:

1) Cand va bate vantul peste fusta ta
Sa ma chemi pe mine sa ma uit sub ea
2) De aici din departare
Un sicriu si-o lumanare
Si sa vezi ca te iubesc
Cimitirul ti-l doresc
3) Te iubesc
Te doresc
Du-te dracu
Ca glumesc