Poate am pierdut ce aveam pentru altceva mai bun
Si realizez ca pot Sa uit tot Ca si cum n-ar fi existat deloc.
Stergi o lacrima dar nu poti sa stergi amintiri
O sa iubesc ce-mi place. O sa uit ceea ce ma doare.
Las in spate amintiri ce dor, n-am nevoie de aripi sa zbor!
Ti. a promis stiu! Te. a mintit.stiu! El o sa regrete cand e prea tarziu!
Prietenii cei mai buni sunt cei dupa care nu poti pune virgula, ci punct ![]()
Aproape tot se iarta dar nimic nu se uita
Atunci cand vei vrea sa ma ranesti, adu-ti aminte ca ai facut-o deja
Cu greu urâm ce am iubit cu adevarat
true love story never ends
Vreau sa-i fac sa zambeasca pe cei care au plans si sa-i uit pe cei care m-au uitat
... iar cateodata nu`mi permit s`arat cat de mult ma doare
Ceea ce obtin usor. n`are nicio valoare.
Stelele nu cauta sa fie faimoase, ele doar stralucesc...
n-ai sa schimbi nimic din ce nu se poate sterge.
Hai sun-o tu, spune. i ca ti-e gol sufletu. ca atunci cand a plecat a luat cu ea totu!
E felul tau de a fi, sa ma faci sa te iert mereu
Si chiar iti multumesc. Ca m-ai facut sa vad ca nu esti ce-mi doresc!
Nu plange dupa un baiat. Lasa`l pe el sa planga dupa tine. Ca fetele ofera si iarta. Da` baietii primesc si uita.
Nimeni n-o sa iti explice ce e Dragostea...Asta singur intr-o zi de vara-o vei afla.
Zambetu` meu e din nou colorat. Am trecut peste tot ce mi s`a intamplat.
• Dã-mi shansa sã fac tot ce ieri n-am fãcut. îmi pare rãu, n-am pretsuit si. am pierdut.
tHe soUnd of miSSing you. ='(
Priveste ceru`. uita de belele. eu am plecat cu gandu` la tine. nu la ele.
Orgoliul se afla în noi ca o forta a raului.
Apoi a venit ea si te-a iubit cu ochii ei frumosi de fata rea!
Nu te îngrijora daca un baiat îti spune "te sun eu" si nu suna. Poti sa fii sigura ca n-a uitat, nu ti-a pierdut numarul, n-a murit. Pur si simplu n-a vrut sa te sune!
În continuare te tin aproape ca la început.
Daca l-as putea avea în fata timp de o secunda pe cel caruia îi daruiam toate lacrimile mele în urma cu ceva timp, nu as putea sa îi spun decât: M-am vindecat de tine!
Acum ecoul tau îti spune asa : chiar daca ai puterea sa ascunzi ti-e dor de ea!
El s-a apropiat de ea, si-a bagat mâna în parul ei de la ceafa, a izbit-o de usa, apoi a sarutat-o pe coltul gurii.
Dintre toate pustoaicele eu ti-am mâncat zilele! ![]()
Pierduta în bratele lui. ce acum nu ma mai înconjoara
Iti e dor de mine, am dreptate? Pentru ca atunci când ai fost cu mine, am trecut prin toate!
Uita-te în ochii mei si adu-ti aminte ce iubesti.
Plangi, te distrugi, vrei sa fugi, si te doare.
Vreau s-o vad zambind, urland de fericire.
Ca impreuna trecem peste tot. Ca o prietenie trece si prin FOC.
Ma alinta, ma rasfata cat se poate.
Numele tau este scris pe fiecare lacrima...
Poti lua de aici:) http://statusuri.jmechera.net/search/fete
de aici: http://ginutza-star.blogspot.com/2009/09/statusuri-cool-pentru-fete.html
sper ca raspunsul meu te-a ajutat:);)
sau poti lua si de aici http://www.statusuri-mess.com/statusuri-cool-statusuri-smechere/:)
Poti lua de aici: http://statusuri.jmechera.net/search/fete
de AICI: http://ginutza-star.blogspot.com/2009/09/statusuri-cool-pentru-fete.html
sau [poti lua si de aici;):) http://www.statusuri-mess.com/statusuri-cool-statusuri-smechere/
o zi buna:)
sper ca ti-am fost de ajutor:);)
Te minti siacum desi tie dor, ai pus orogliul in fata sentimentelor
Mi-as dori sa mai fiu fetita mica pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante.
NU.nu.nu nu am stiut, ca lucrurile bune sunt bune doar la-nceput
Nu incerca sa-i minti ca EA e doar o oarecare, Ca ei stiu ca amintirea ei inca te doare!
Ti'ai placut viata... Ti'ai facut viata. da ai pierdut persoana care te iubea si tragea cu tine...in schimb ai castigat multe tarfe
C ' te uiti mah asa? Obisnuiestte-te ca d acum nu mai sntt` a Ta!
Inca te uiti la poze, de mult facute. Si realizezi ca-s doar amintiri pierdute
Nu renunta niciodata la iubirea ce`ti apartine, si nu permite altora sa renunte la tine
ma vrei inapoi? eu nu.nu miza pe faptul ca odata m-ai facut sa plang.am mai crescut...:
Razbunarea nu-mi aduce satisfactii, insa indiferenta ti-o daruesc cu multa dragoste!
Intr-o zi ma vei cauta in fiecare "ea"asta daca nu o faci deja
Gandeste-te la mine ca la ceva ce ai avut, Ceva ce insa n-ai pierdut; dar a trecut, Pentru ca inapoi nu mai vin. Nu merge!
Nu am o inima larga
Sa iubesc o lume-ntreaga
Nu iubesc pe orisicine
Te iubesc numai pe tine
rad cu tine si glumes
poate crezi ca te iubesc
eu iubesc dar nu pe tine
cand am chef iti spun pe cine
sunt copilul care se murdăreşte cu ciocolată
sunt adolescenta care dansează în ritm alert
sunt romantica incurabilă care subliniază citate
sunt artista care îmbracă roluri
sunt timida care nu sărută prima
sunt suportera care aclamă din tribune
sunt femeia plină de pasiune
sunt pictorul buimac în varianta feminină
sunt poştaşul cu scrisori de amor
acum că am auzit iar trenul după un timp în care încetase să vorbească am simţit că e vară iar
şi că nopţile de vacanţă sunt cele mai bune confidente fiindcă ele ascultă, dar nu răspândesc taine asemeni omului, ci le desfac în zori să le topească Soarele
daca as fi nor, te-as invita sa dormi pe mine
daca as fi vedeta, mi-as cauta numele pe google
daca as fi clepsidra, mi-as deşerta nisipul la 16 ani
daca as fi mazare, as fi cea din reclama bonduelle
daca as fi o zi, as fi vineri
daca as fi o luna, as fi august
daca as fi cafea, te-ai droga cu mine
TU.doar tu
esti fiinta care ma face sa traiesc
TU.fiinta care ma face sa zambesc
chiar si pentru o prostie
TU.fiinta care imi spune cat sunt de frumoasa
chiar si dimineata dupa ce ma trezesc
esti patetik si tu sti
nu mai cred in jucarii
tu mereu crezi ca pun botu
hai ca faci pe idiotu
Lumea e rea stii bine , asa a fost mereu , oricum nu fi dezamagit ca poate fi si mai rau
Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine Si nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja iti apartine
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
Am invatat azi ca viata nu e roz
DAR pensula e in mana TA
De TINE depinde cum o fardezi
In viata este ca la bal mascat , cand toata lumea isi scoate masca , piere veselia
Avem povestea speciala din viata asta banala, gramu de suspans necesar pentru a iesi din impas!
Nu mai sunt fetitza pe care o stiai tu mai de mult
Poate nici n-ai observat
De la un timp am mai crescut
Zambet fals.Privire plina de ura.Cuvinte aruncate`n vant. Minciuna ! Si toate fara nici un motiv ! Am gresit din nou.Am Oferit dragoste , Unde trebuia sa ofer indiferentza
Nu ma-ntreba ce gandesc, Nu ma-ntreba ce doresc, Traiesc prin tine, Nu ma-ntreba de ce rad, Nu ma-ntreba de ce plang, Imi e bine
Sunt clipe din trecut peste care am trecut
Sunt momente in viata care sincer m'au durut
Sunt clipe care nu au fost in totalitate uitate
Sunt clipe in viata cand nu poti trece peste toate
Iubirea noastra e ca soarele de dimineata
Rasare cu tine in suflet , apoi de-a lungul zilei traieste in inima mea,pentru ca apoi noaptea sa apuna linistita ,si chiar daca uneori soarele e acoperit de nori,iubirea mea va face totul sa rasara si sa apuna zi de zi doar pentru tine
Si ma simt implinit cand la tine ma gandesc
Simt ca traiesc si simt ca innebunesc
Si-mi place sa aud cand imi spui " te iubesc "
Poate ca traiesc intr-o lume imaginara
Nu stiu cum m-am indepartat de lumea reala
Si nici nu vreau sa aflu, e mai bine asa
Singurul lucru e ca stiu ca e din vina mea
Nu-i pentru prima oara
Imaginatia-mi zboara
Dincolo de culmile cunoscute de voi
Departe de orice bariera pusa
In mintea mea nu e urma de regula impusa
Decat de dorinta distrusa
Si facuta cenusa!
.Atunci când nu ştie ce simte.atunci când greşeşte şi minte.oferă-i doar dragostea ta atunci are mai mare nevoie de ea. !
Sunt Asa Cum Sunt
Sunt Cum Nimeni Nu Ar Vrea Sa Fie
Sunt Eu Si Atat
Cu Nimic Mai Deosebita
Dar Totusi Diferita
Te-am iubit Tu nu sti cat ma doare Ai plecat Universul nostru moare Te-am iubit Insa totul este scrum Nu poti schimba nimic E prea tarziu acum
Mi-e dor de inocenta ce caracteriza orice copil cand faceam o prostie scapam intotdeauna subtil
Au fost zile in care fara tine nu puteam sa stau Dupa cateva luni ai fost doar un motiv in plus sa beau Zilele trec La fel si visele Si intre noi raman doar amintrile
Stii ca imi doresc, orice s-ar intampla Un inger fara aripi sa vina in viata mea Sa poti sa il iubesti, sa poti sa il doresti Un inger fara aripi dintr-o carte de povesti.
Trec zile si nopti, durerea ramane aici E greu sa ma gandesc ca astazi suntem doar amici Incatusat de sentimente si cuprins de un mister Trec clipele fara tine, trebuie sa fiu de fier
Au fost zile si nopti, au fost tigari si sticle, Au fost poze si lacrimi si diverse tentative
estiun trandafir crescut in inima mea, promit sa devin apa, aer si pamant ca sa nu te ofilesti dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine?
Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine , dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine
Nu vreau sa vars lacrimi vreau sa imi pastrez surasul Pentru ca dupa lacrimi vine plansul Au fost atatea lucruri ce ne-au legat In tot acel timp de neuitat
Ma faci sa te iubesc, Ma faci sa te dorec, Ma faci sa innebunesc si nu e prima data Cand vin sa iti cersesc Puterea sa ma indragostesc De partea ta intunecata
Mi-e dor de unele momente unele chiar demente unele hazlii alte de care nu vreau sa mi le aduc aminte
De amintiri ma leg Si jur ca nu inteleg De ce inca tanjesc La momentele in doi Si de ce sa ne ascundem Cand iubirea e in noi Plangeam in talent Doi copii increzatori
Ganduri in miez de noapte Stabat fiind linistea intunecata Si dorul plin de suspini E un chin in vis desprins Din subconstien ca as vrea sa nu te pierd Sa te am permanent
E prima vara din primul an Azi numai ploaia imi bate la geam Si imi aminteste cat te iubeam
Am obosit sa-mi caut loc Am obosit sa tot provoc timpul. Nu sta in loc.simt ca ma sufoc si apoi.dau inapoi. Sunt in deriva.
E prima noaptea cand imi e frig Bratele tale nu ma pot incalzii Un suflet rece eu nu pot iubii
Degeaba plangi nu mai e cale de impacare N-o sa dispar ca si fumu'n zare Chiar daca doare ma face mai puternic Si astept de la viata o noua provocare E de ajuns am incredere in mine
M-am saturat sa te cred atat, Sa imi spui ca ma iubesti, atat de mult. Dar de fapt tie nici macar nu ti-a pasat, Daca suntem impreuna, sau s-a terminat.
Ma t0t gandesc numai la el, as vrea sa inteleg tot ce simt eu acum. u si cu mine avem acelasi drum
nu e vina ta ca ai gressit , e vina mea ca te-am iubit
e tarziu sa imi ceri sa mai fiu cea de ieri.cand uh acum esti nicaieri.dupa cate ne-am zis.m-am inchis intr-un vis.acolo totul e asa cum mi-ai promis
Intelege ca trecutul nu mai vine niciodataNumai amintirea mai poate spune.asa a fost odata
nca nu te-am uitat eu traiesc pentru a visa Am fost prea indiferenta, iar acum simt lipsa ta
Nu pot uita ziua in care, te-am vazut prima oara Nu pot uita cand ne-am promis, o relatie speciala Nu pot uita privirea ta si chiar nu am scuze Dar esti singurul care imi aduce zambetul pe buze
Si orice s`ar intampla noi intr-o zi ne vom revedea Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastra, undeva, in inima ta am pierdut t0t Te iubesc
te-ai jucat cu inima mea
cand ea ti'a oferit tot ce avea
cred ca iti pare rau
dar nu poti sa te intorci acum
Stii, eu pe tine te iubesc Stii, fara tine innebunesc Intelege, cu tine vreau sa fiu Intelege, fara tine e pustïu , te iubesc
[ Hai să-ţi zic câte ceva din viaţa mea. Nu am ştiut ce-i aia, Copilărie fericită Într-o lume de cristal Eram un ciob de sticlă.
Ma inec in lacrimi de dor Ma sufoc in aer mult pre trist M-am obisnuit sa ador o iubire care m-a ucis , o iubire care m-a uciso iubire care m-a ucis , o iubire care sa stins
Atunci cand ingerii vor prinde si ei viata Vor sti ca tu ai fost a vietii mele prefata As vrea sa inteleg de ce Timpul se opreste De ce doar glasul tau este cel ce ma raneste
iarta-ma te rog, revino'n viata mea nu asculta ce spune lumea asculta ce spune inima incearca sa vezi tot ce e bun la mine si nu lasa iubirea noastra ca o simpla amintire
Rad cu tine si glumes
poate crezi ca te iubesc
eu iubesc dar nu pe tine
cand am chef iti spun pe cine
Aparentele inseala
Un zambet nu se compara
Tot ce e pe dinafara
Inauntru te omoara!
Lumea e rea stii bine , asa a fost mereu , oricum nu fi dezamagit ca poate fi si mai rau
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
In viata este ca la bal mascat , cand toata lumea isi scoate masca , piere veselia
Zambet fals.Privire plina de ura.Cuvinte aruncate`n vant. Minciuna ! Si toate fara nici un motiv ! Am gresit din nou.Am Oferit dragoste , Unde trebuia sa ofer indiferentza
Poate ca traiesc intr-o lume imaginara
Nu stiu cum m-am indepartat de lumea reala
Si nici nu vreau sa aflu, e mai bine asa
Singurul lucru e ca stiu ca e din vina mea
Te-am iubit Tu nu sti cat ma doare Ai plecat Universul nostru moare Te-am iubit Insa totul este scrum Nu poti schimba nimic E prea tarziu acum
Au fost zile in care fara tine nu puteam sa stau Dupa cateva luni ai fost doar un motiv in plus sa beau Zilele trec La fel si visele Si intre noi raman doar amintrile
Trec zile si nopti, durerea ramane aici E greu sa ma gandesc ca astazi suntem doar amici Incatusat de sentimente si cuprins de un mister Trec clipele fara tine, trebuie sa fiu de fier
Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine , dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine
Nu vreau sa vars lacrimi vreau sa imi pastrez surasul Pentru ca dupa lacrimi vine plansul Au fost atatea lucruri ce ne-au legat In tot acel timp de neuitat
De amintiri ma leg Si jur ca nu inteleg De ce inca tanjesc La momentele in doi Si de ce sa ne ascundem Cand iubirea e in noi Plangeam in talent Doi copii increzatori
Ganduri in miez de noapte Stabat fiind linistea intunecata Si dorul plin de suspini E un chin in vis desprins Din subconstien ca as vrea sa nu te pierd Sa te am permanent
E prima vara din primul an Azi numai ploaia imi bate la geam Si imi aminteste cat te iubeam
Am obosit sa-mi caut loc Am obosit sa tot provoc timpul. Nu sta in loc.simt ca ma sufoc si apoi.dau inapoi. Sunt in deriva.
E prima noaptea cand imi e frig Bratele tale nu ma pot incalzii Un suflet rece eu nu pot iubii
Degeaba plangi nu mai e cale de impacare N-o sa dispar ca si fumu'n zare Chiar daca doare ma face mai puternic Si astept de la viata o noua provocare E de ajuns am incredere in mine
M-am saturat sa te cred atat, Sa imi spui ca ma iubesti, atat de mult. Dar de fapt tie nici macar nu ti-a pasat, Daca suntem impreuna, sau s-a terminat.
Ma t0t gandesc numai la el, as vrea sa inteleg tot ce simt eu acum. u si cu mine avem acelasi drum
nu e vina ta ca ai gressit , e vina mea ca te-am iubit
cred. ca le-am mai pus de 2 ori
[unele]
Ma doare atat de tare ca stiu ca trecutul nu se poate intoarce Ma doare atat de tare cand trebuie sa traim doar din amintiri Ma doare cand iti e teama sa imi mai zici" te iubesc " Ma doare cand taci si nu esti tu
fundii ?
*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.
Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *
kristyna_6557 întreabă: