La mine in meserie nu ai cum sa nu fii in trend cu noile tehnologii, trebuie mereu să înveți ceva nou, in principiu mie ce îmi place cumpăr
Nu m-au influentat niciodata trendurile, raman asa cum ma simt eu mai confortabil, restul n-au decat sa faca ce vor.
Depinde de situatie si de tipul de "trend". Una e sa accept vapatul ca nou obicei printre pustani si nu numai si alta e sa accept adunatura de "transformers" LGBTrash care se "identifica" drept caini; pisici; sacose de la Lidl si alte minunatii ce vin sa bage pe gat oamenilor normali la cap, anormalitatile lor. De cand cu lockdown-ul din 2020 (ca au avut timp sa coaca fel si fel de cacaturi fiind inchisi in casa) toti nebunii care inainte ar fi stat inchisi in ospicii, au inceput sa faca legea si sa normalizeze cu forta orice rahat care le trece prin cap, trecandu-l in mod "friendly" drept trend prin comunitatile sociale.
Mai vor și drepturi egale,) ăștia cu volanul pe, naibi mai știe ce mutați genetice au, că nici la porcul din grajda nu vezi ce văd la specimenele astea, am văzut câțiva din ăștia în realitatea aicia în Germania, făceau protest urât rău dezbrăcați fără haine pe ei, lese pe gură cu bile în gură
) uni dintre ei erau îmbrăcați în personajul ăla din darth vader, da nu vrea să știu ce făce cu laser ăla din mâna ei/lui nu sunt sigur ce era, ....erau câteva sute bune de dezechilibrați pentru legalizarea drepturilor egale
).
Și de fapt când te gândești că deja există real unele țări pe care au fonduri cu banii frumoși pentru ei, fără ca ei să muncească să plătească o taxă nimic! fondați susținuți legalizați și uite așa vor nenoroci generația întregi în masă spălaţi pe creiere cu că ei îs pisici câinii, legume, alte mutați anormale pline de boli mintale grave grav rău de tot Man. Și foarte foarte mulți dintre ei sânt agresivi sar la tine dacă nu ești de acord cu ei! real!,
Nu-mi place schimbările drastice și exagerate, prefer să rămân eu însumi, și să evoluez ca om de rând cu bune și rele, nu vrea!, să urmez niciun trend modă sau "new style", nu-s de mine așa ceva! Eu rămân original cu Adevârat!, și clasic.
Cedry2k1995 întreabă: