Ai grija cu remediile astea naturale. Cand am mers la dermatolog (si eu am probleme destul de grave cu acneea din pacate) i-am zis ca mi-am mai facut si comprese cu musetel, m-am dat cu zeama de lamaie pe fata, cu castravete, etc. Si ea mi-a zis ca da, pe moment au efect pozitiv, dar daca le folosesc in fiecare zi cand o sa ma trezesc intr-o dimineata o sa am fata plina de cosuri din cauza unei explozii cauzate de toate aceste remedii naturiste. Sa stii ca si eu sunt la fel de disperata ca si tine, eu am cosuri de la 13 ani (in prezent am 18). Cumpara de la farmacie un gel de curatare a fetei de la Avene costa 400 de mii (vechi) sau daca nu Nivea Ypung Clean Deeper sunt foarte buna, pe mine chiar m-au ajutat.Cu timpul am ajuns la concluzia ca persoanele care ma iubesc, ma iubesc si cu cosuri. Inca ceva incearca sa nu pui mainile pe fata pentru ca au microbi,, curata-ti tenul seara, demachiaza-te si renunta la ciocolata si sucurile acidulate. Sper ca te-am ajutat :* ai grija de tine si nu te mia panica, nu esti singura oersoana care se confrunta cu aceasta problema.
Sunt foarte bune pentru asta cremele de la ELMIPLANT
pentru ten normal cel putin mie mi-a fost de folos
Stiam ca rosia este buna.Zama de lamaie nu stiu
poti taia rosia feliute sh le pui pe inflamatie. Le lasi acolo vreo 5-10 min sh apoi clatesti din abundenta
Nu exista un tratament, care sa dea rezultate imediate, nu cele finale, nu cele mult dorite. Insa cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala este Zineryt. Zineryt este foarte bun in lupta cu cosurile si prevenirea lor. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere! Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, o masca de argila - o data pe saptamana, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a tenului (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare pentru fata cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutat sa alegi unul, potrivit tenului tau. Succes!
Pai, sunt o multime de recomandari si leacuri pentru cosuri dar sunt sigur ca ai incercat multe dintre ele pana acum. Ce-ti recomand? sa mergi cat de curand poti la un medic dermatolog, crede-ma am avut aceeasi problema si m-a ajutat s-o rezolv. Ca leacuri...
ai putea incerca infuzii cu frunza de nuc, sau sa intrebi la farmacia locala de un unguent/crema ceva care sa-ti rezolve problema cu cosurile
Eu cred ca cosurile sunt si o problema psihica cu cat te uiti la ele cu atat mai mult incepi sa te obsedezi eu cred ca cu o curatre zilnica si cu o alimentatie sanatoasa se poate rezolva dar sa stty ca gelul de la avon este foarte bun gel abraziv cleraskin si argila e foarte buna eu mi-am cumparat sauna faciala si este foarte buna scoate toata miizeria din fat si dupa sauna fac masca de argila cu zeama de lamaie si e super usuca cosurile si duce roseata dar sa stii ca cosurile pot avea cauze de ex. dinti din cauza neactivitatii sexuale sau o alimentatie gresita tu trebuie sa stii carei problema ca sa stii ce sa folosesti
Numai e:) întreabă: