| 1Q a întrebat:

Daca vreau sa ma duc in Germania in hamburg saptamana viitoare si nu sunt vaccinat dar prezint test negativ ma mai baga in carantina, am sa stau 2-3 zile intr-un weekend cand ma intorc in Romania cu test negativ ma baga si aici din nou in carantina?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
| David23445 a răspuns:

E posibil sa te bage in carantina si in Germania si in Romania daca faci test PCR se exclude carantina doar daca esti in zona galbena daca vii cu mijloc de transport terestru masina sau microbuz daca e zona rosie te baga in carantina si cu test daca e zona galbena poti intra in Germania cu un test PCR daca vii cu avionul te baga in carantina imdiferent de zona doar daca esti din zona verde si daca esti vaccinat se exlude carantina daca ai vaccinul poti intra in ce tara vrei dartrebuie sa ai ambele vaccinuri