| GSDuos2015 a întrebat:

Hei!
Am o întrebare și am dificultăți în a găsi raspunsul pe Google. Ideea e că la sfârșitul lunii as fi nevoit să merg până în Italia la mama mea, e singura acolo și are nevoie de ajutor cu mai multe chestii și ar vrea să mă duc. Ideea e că nu reușesc să-mi dau seama daca pot merge fără vreo reținere în afara de bineînțeles, toată măsurile posibile de siguranță contra virusului, dar mai ales daca voi fi pus în carantină când mă întorc. Daca da, atunci evident nu mă duc, nu pot lipsi nici de la muncă 2 săptămâni și nici nu vreau. Nu prea putem amâna călătoria asta pentru că mama va fi plecata de acolo de acasă la ea toată luna iulie și august.
Am găsit link-ul asta de pe site-ul MAI dar nu înțeleg clar dacă se poate și aș vrea să văd dacă îmi puteți oferi o părere din partea cuiva mai priceput și la curent.
Multumesc!

https://www.mae.ro/travel-conditions/3711

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
1 răspuns:
| valentingb a răspuns:

Orice răspuns ai primi acum ar putea deveni irelevant de la data de 15 iunie. Rămâne de văzut ce se va vota în parlament, dacă atarea de alertă va rămâne sau nu, sau dacă va rămâne, dar cu modificări. Așteaptă.