| IonutP22 a întrebat:

Salutare tuturor. Am si eu nevoie de putina indrumare deoarece nu sunt prea in tema cu nouratile. Duminica calatoresc inapoi in UK (Londra) si am inteles ca trebuie sa fac test COVID pentru a putea calatori cu avionul si trebuie sa-l am cu maxim 48 de ore inainte de zbor. Am sunat la o clinica pentru programare si mi-au zis ca daca fac testul Vineri il primesc abia Marti. Sau mai este varianta pentru cel rapid care il primesc pe loc, dar nu stiu daca este valabil acela. Daca poate cineva sa ma ajute? Va multumesc frumos. Fiti Binecuvantati de Domnul!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cauta alta clinica care le face mai repede

| Salontanul a răspuns:

Citez: "ntrarea pe teritoriul metropolitan dintr-o țară din zona europeană este supusă prezentării rezultatului negativ al unui test biologic de screening virologic „RT-PCR COVID" datând cu mai puțin de 72 de ore înainte de plecare. Această obligație se referă la toate modurile de călătorie (sosire pe șosea, feroviar, aerian sau maritim).". Deci este valabil numai testul PCR.

| Zuzu1991 a răspuns:

Https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-informativ-27-02-2020
da telefon acolo, si intreaba, aia poate stiu cum sa te ajute
daca nu, atunci in disperare de cauza, telefon la 112 si spune ca vrei un sfat medical, chiar daca nu e o urgenta, ai dreptul

| IonutP22 explică:

Multumesc frumos pentru raspunsuri. Am reusit sa-mi fac o programare pentru astazi si au zis ca o sa iau rezultatul dupa pagina lor in 24 de ore