| cristina_6683 a întrebat:

1) cum poti uita de fost?sad
2) e bine sa ramai cu fostul chiar daca te-a ranit, desi acum spune ca tine la tine si ca te considera o prietena?
3) sa fac ce e mai bine pentru mine si sufletul meu sau sa fac ce apare mai bine in ochii celorlalti?
4)dau funda pentru raspunsuri bune si complexe

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebe sa faci ceea ce e mai bine pentru tine si nu le da mura in gura dusmaniilor.

| tyana a răspuns:

Cand un om te raneste o data, poti fi convinsa ca o va face din nou, asa ca reincalzirea ciorbei nu e o idee buna.
Daca te-a ranit cu adevarat o sa il uiti cu siguranta, iar timpul e va ajuta sa o faci.
Trebuie sa faci ce e bine pentru tine, nu te mai gandi la cei din jurul tau pentru ca parerea lor conteaza cel mai putin.

| ELLSSA a răspuns:

1)Se spune ca cui pe cui se scoate.Iesind cu alt baiat ar fi o solutie.
2)E bine sa rameti amici, el considerandu-te o prietena acum, nu o iubita. Tinand la tine si nu iubindu-te.
4)Astept!

| justmeesb a răspuns:

1. Ocupandu-ti timpul cu diverse activitati care iti fac tie placere de genul citit, gatit, vizionat de filme, plimbari, etc, si sa eviti sa iei legatura cu el prin telefon sau messenger.
2. Daca e la primul incident si da semne ca regreta, simti tu asta atunci acorda-i o sansa dar nu asa la nesfarsit.
3.Sa faci ceea ce stii ca te implineste pe tine ca nu traim pentru lume si mai tarziu o sa regreti ca nu ti-ai ascultat inima.

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

1) cu timpul si cu sacrificii
2) depinde...cat te-a ranit, si nu doar. Daca vezi ca el insista, si tu nu poti sa-l uiti, poti sa-i acorzi o a doua sansa, orice o merita!
3)pentru tine! O spun din proprie experienta. Lasa ca am facut eu ce vroiau altii sa fac, si acum trag eu de 8 luni...fiindca nu pot sa-l uit, si doare enorm sa-l vad fericit cu alta
4) Sper ca te-am ajutat :*. O sa fie bine! Timpul le rezolva pe toate, crede-ma!

| Diavolulestefemeie a răspuns:

1) Gandestate ca el nu te-a meritat...si gandestate la actualul pr daca el este
2)Si daca te-a ranit ce rost mai are sa mai fi inca cu fostul da`l dreaqu mai sunt si alti baieti care te merita happy
3)SA faci ce e mai bine perntru tine si sufletul tau, parerea celorlalti nu conteaza niciodata.
[Sper ca te-am ajutat]

Pa`pa kiss

| ՀԷՑ a răspuns:

1. cui pe cui se scoatesmug, adica, daca vrei sa uiti de fostul, incearca sa fii cu altul, e una din cele mai sigure solutii... dar sa stii ca din prima nu se poate, totul se face in timp...
2. sa ramai in ce sens? ca prietena? pai daca e asa, nu te sfatuiesc, pentru ca o sa-ti faci tie rau vazandu-l cu altelestraight face, sau alte chestii de gen`
3. ce e mai bine pentru tine, CLAR! ceilalti nu conteaza, tu esti cea mai importanta, fiindca persoanele care tin cu adevarat la tine, o sa-ti fie alaturi, indiferent de decizia pe care o vei lua. daca o sa faci ce apare mai bine in ochii celorlalti o sa suferi si o sa iti para rau.

| ionyionelutza a răspuns:

Vrei sa il uiti pe fostul? iti zic eu ca daca il iubesti cu adevarat o sa il uiti foarte greu da ar fi o solutie sa iesi cu altul dar acum dep si de tine ca poti iesi u altul si sa te gandesti la el incearca pe cat se poate sa nu te gandesti la el sa il ignori sa nu il intalnesti 2 depinde cat tea ranit si daca te considera doar pr nu ar fi bine sa te indepartezi incet dar in asa fel incat sa tii si u la el ca la un prieten nu iubit ca iti zic eu ca o sa te simti naspa cand vezi cat de bine se intelege cu altele si cu tine nu iar 3 normal ce e bine pentru u pentru ca nu alti vor avea de suf tot u vei avea...

| ionyionelutza a răspuns:

Vrei sa il uiti pe fostul? iti zic eu ca daca il iubesti cu adevarat o sa il uiti foarte greu da ar fi o solutie sa iesi cu altul dar acum dep si de tine ca poti iesi u altul si sa te gandesti la el incearca pe cat se poate sa nu te gandesti la el sa il ignori sa nu il intalnesti 2 depinde cat tea ranit si daca te considera doar pr ar fi bine sa te indepartezi incet dar in asa fel incat sa tii si u la el ca la un prieten nu iubit ca iti zic eu ca o sa te simti naspa cand vezi cat de bine se intelege cu altele si cu tine nu iar 3 normal ce e bine pentru u pentru ca nu alti vor avea de suf tot u vei avea...

| ElenaDianaLiana a răspuns:

Pai de fost e greu sa uiti. ideea e sa iti ocupi timpul cu diferite chestii sa iesi cu prietenii, sa te distrezi, sa cauti alti baieti etc. nu ar fi prea bine sa ramai cu fostul chiar daca te-a ranit pentru ca cine stie poate in viitor daca te raneste iar? eu zic ca nu e bine chiar daca a zis ca te considera o prietena. cum sa faci ce apare mai bine in ochii celorlalti? tu ai innebunit? trebuie sa faci totul ca tu sa te simti bine. lasa-i pe ceilalti ca nu o sa te faca ei sa te simti mai bine. e un raspuns bun si complex asta?batting eyelashesBafta:*

| ramona_1444 a răspuns:

1. orice ai face nu poti uita de el doar dupa trecerea timpului
2.pai daca el te-a facut sa suferi si acum vrea sa fiti impreuna lasate mai greu adica fi mai rece arata-i ca nu ii mai cazi in plasa asa usor fal sa fie el de data asta cel indragostit si cel care cand vei pleca va suferi
2. fa ceea ce ti este bine tie deoarece cand esti singura fara ochi celorlalti sa nu-ti para rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)de fost te pot ajuta prietenii sa uiti
2)nu, nu e bine, spune-i ca nu, si daca vrei spune-i sa ramaneti prieteni... daca tine la tine veti ramane prieteni
3)pentru tine, nu face ce ar vrea sa vada ceilalti ca viata ta nu e spectacol, e a ta si ai grija de ea