| 9PM a întrebat:

A folosit careva spray cu lidocaina pentru întârzierea ejaculării? Ți se mai școală juniorul după ce îl folosești? Mai simți plăcere?

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Atunci baga si planu B. Schimba pozitiile mai des cand simti ca iti dai drumul. Chiar daca pe moment in timpul tranzitiei simti ca pierzi putin din erectie, iti va reveni inapoi daca inainte de noua pozitie, mai faci preludiu ( saruturi, mangaieri, etc ). Eu asa fac. Si ma tine maxim o ora sau doua, daca ma chinui destul.

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Am folosit, mai demult.
De sculat se scoală, dar parcă nu e al tău.
Plăcere mai simți când începe să treacă efectul.

| 9PM explică (pentru mihai69):

Atunci,e bine să faci sex dupa 20 de minute după ce te-ai dat cu el?

| mihai69 a răspuns (pentru 9PM):

Mai bine nu te dai.

| Emilian65 a răspuns:

Nu am folosit și nu am de gând sa folosesc niciodată.

| StoicAnalysis a răspuns:

Mai bine te antrenezi sa rezisti mai mult decat sa te dai cu creme sau spray-uri. Faci o laba inainte cu cateva ore de sex si automat ar trebui sa rezisti mai mult.

| 9PM explică (pentru StoicAnalysis):

Cu laba am încercat nu merge cu una, poate cu doua laughing da după numai ai chef.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 9PM):

Atunci baga si planu B. Schimba pozitiile mai des cand simti ca iti dai drumul. Chiar daca pe moment in timpul tranzitiei simti ca pierzi putin din erectie, iti va reveni inapoi daca inainte de noua pozitie, mai faci preludiu ( saruturi, mangaieri, etc ). Eu asa fac. Si ma tine maxim o ora sau doua, daca ma chinui destul.