Daac intr-adevar vroia ceva cu tine isi lasa prietena si acum era cu tine.sa-ti ceara s-o faci cu el? pai da poate prietena nu-i ofera cand vrea el sau ceea ce-si doreste el si de ce sa nu aiba "alta" la dispozitia lui care sa-i dea totul pe tava? prietenii nu cred ca sunt un obstacol in a avea o relatia cu cineva atata timp cat ei nu sunt pe primul lor si dupa aceea sa urmezi tu. daca te iubea lasa si prieteni si tot.eu zic sa-ti cauti un baiat care sa te merite si sa-ti arate intr-adevar cum este sa fii iubita.numai accepta tot ce-ti cere el pentru ca ai sa suferi mai mult si nu ai sa obtii obsolut nimic in schimb.
De ce ai ascultat doar raspunsurile care ti-au convenit? De ce adevarul doare? Cand un barbat iti spune:pupa-ma,e clar ca e un mitocan,caruia ii place sa faca ce vrea cu fetele, sa le domine, sa le supuna.In viata mea,nu as accepta,ca cineva sa-mi "ordone" sa-l pup! Normal ca te ignora,pentru el nici macar nu existi! Indiferent cum e prietena lui,el are o prietena,nu spera si nu-ti mai face iluzii de pomana! Si nici nu accepta sexul cu el, pentru ca ai sa ramai cu buza umflata, da rauuuuuuuuuuu de tot!
App. tu nu esti total confuza.esti total disperata! inceteaza fat-o ca nu e singurul baiat din lume. o sa gasesti altul.care te merita! daca era sa te placa iti dadea semne pana acum.Ca iti face din ochi si etc? probabil ca esti tu o fata care pune boticu` la orice si ar fi observat asta.ISI BATE JOC DE TINE! Revino-ti
Pai in primul rand eu nu stiu prima intrebare deci nu te pot ajuta prea mult dar daca are prietena si u te bagi peste nu e bine deloc ti ti-ar placea sa se bage alta peste tine?
si poate imi trimiti un mesaj cu fazele de la discoteca si sunteti cam nehotarati amandoi si poate pentru el conteaza si parerea prietenilor lui dar mie nu mi se pare un obstacol asta
deci astept mesaju poate te pot ajuta:X Succes:X
Daca et iubeste te va alege pe tine
Daca nu va ramane cu prieteni
Si sincer
acum nu ca ma bag in viata ta sentimentala dar acum dubios daca isi isi inseala prietena cu cu tine cu crezi ca te va insela si pe tine cu alta?
Eh...
Eu zic sa faci ce-ti spune suflertul
Dar trebuie sa te gandesti foarte bine la alegerea pe care o vei face si sa te gandesti si la alegerile tale
Pentru...ca poate mai tarziu iti va parea rau
Cu multa stima YO