Dragoste nu te intreaba cand vine si cand nu vine este normal sa ai sau sa nu ai prieten la 13 ani...
:*:*funda?
Hey.nici eu nu am prieten si nici in trecut nu am avut si nu nu este nimic in neregula poti sa stai linistita erika :X
) ce simpatica esti.
De ce ai avea nevoie de un "prieten" la o varsta asa frageda.
Crede-ma este prosteasca intrebarea.
Fa-ti copilaria mai lunga. O sa ai timp de chesti din astea :3
Funda ?
Nu e nimic in neregula atata timp cat tu crezi ca nu a aparut baiatul potrivit. Nu trebuie sa te grabesti:d.
Stiu.este o chiestie...cum sa zic, jenanta(pentru tine).Si eu eram la fel anul trecut, ma simteam nasol fatz de fetele din jurul meu care erau pline de iubiti.Nu este nici o problema...treci print-o perioada, eu am 14 ani si nu am iubit si nici n-am avut vreodata dar nu ma stresez cum o faceam anul trecut(vezi Domane).
Eu am avut primul prieten la 15 ani
dc iti faci griji?
+ ca un baiat te va aprecia mult mai mult cand va afla ca este primul si ca nu ai stat cu 1000 de baieti inainte
Nu nici vorba.
o sa vina si prietenul
sa nu te stresezi pentru chestia asta nu merita, ai tot timpul inainte.:*
Nu este OK pentru ca baieti vor de la fete doar sex si nu le pasa de ani lor o sa ai timp si mai tarzui de ei si nu ai nimic de pierdut mai ales ca baieti pot fi foarte gelosi.
Am o intrebare DAU FUNDA. Am o problema, si vreau neaparat un sfat. Anul trecut in noiembrie eu m-am sarutat cu un baiat la o petrecere si de atunci a inceput sa imi placa de el. Mi-a placut cam 3 luni, el stia, dar nu i-a placut de mine. Dupa aceea eu am avut un prieten de care tocmai m-am despartit (am fost impreuna cu el ca sa il uit pe celalalt tip 6 luni). Astazi m-am intalnit dupa mult timp cu tipul de care mi-a placut 3 luni, si mi-am dat seama ca inca il plac, dar el are prietena. Cand eram cu fostul meu prieten el a incercat sa ma sarute si tot se uita dupa mine, dar eu l-am respins si el a spus acum ca atunci cand a incercat sa ma sarute era putin ametit si asa i-a venit, credeti ca e adevarar El acum are prietena, dar mie imi place foarte mult de el. Cum sa ii atrag putin atentia, sa se uite dupa mine?, crezi ca ma poti ajuta?
Sry, nu te supara! Am scris mai mult dar nu stiu dc dracu nu s-a pus tot uf
, parerea mea e ca ceea ce a zis tipul a fost adevarat.Sincer, pentru el ai fost decat o distractie mai ales daca a venit la tine cand era deja luat de cateva beri. ptc doar aburiti de alcool baieti isi amintesc de posibilile combinatii si atunci au tupeu sa le incerce...eu zic ca sa stai in locul tau si sa iti gasesti pe cineva sa te faca sa te simti ce'a mai frumoasa si sa ii arati ca iti e bine cum e
. Dar daca asta nu iti convine
Mai vorbeste cu el din cand in cand si fa-l sa se gandeasca la tine. daca stii ce ii place o sa fie usor
. De fiecare data cand inchei o discutie cu el incearca sa inchei cu ceva mai misterios nu un " eu ma duc sa fac cutare", zi ceva sa il tina cu gandul la tine in gen " ce o face?" sry, multumita
? acum ma poti ajuta si tu cu ceva raspunsuri?
:*
anonim_4396 întreabă: