Nu, din pacate cresterea penisului se incheie in jurul varstei de 16 ani.
Poate este cazul sa slabesti, fiindca grasimea de pe pelvis iti asupta cativa centimetri din penis, de aceea este atat de mic.
Salut! si eu am 16 ani si penisul cam de 15-16(si mie mi se pare ca il am mic) nu e o problema ca esti putin mai plinut dar stiu ca din cauza la grasimea aia fura din marimea penisului cativa cm, dar nu i nimic, usor usor o sa slabesti, fimoza nu este o problema foarte grava, poti face exercitii cand faci baie cu apa calduta sa tragi usor usor de benis sa il "belesti" si cu timpul exercitiilor se va largi, ori daca vrei poti face operatia.
Du-te la sala, grasimea din zona penisului iti fura 2cm daca esti supraponderal, iar sa iti raspund la intrebare: nu, nu iti va mai creste.
De obicei la 13-14 ani baietii deja au marimea la capacitatea maxima. Aici vorbim de genetic, ceva ce tu nu vei putea schimba niciodata. 13cm daca esti si grasutz nu e rau deloc. Mai poti castiga 1.5-2cm max daca dai grasimea jos din zona aia, dar stim ca nu poti arde grasimea doar intr-un loc asa ca trebuie sa suferi putin daca vrei sa arati si bine sa ai si vreo 15cm in ciocan. Succes