| eu_2401 a întrebat:

Am 16 ani si am o mareee problema. rolling eyes Acum un an am fost cu o fata timp de 2 luni(nu s a intamplat cine stie ce), dar noi de cand ne cunoastem (de 5 ani) tot ne mai sarutam si alte asociate la asta(chiar si...). Problema e ca de un an a plecat din tara si a aparut o alta fata(care ma iubeste enorm) pe care daca as putea sa o iubesc as face o din toata inima, dar nu pot din cauza celei plecate cu care nu am incetat sa vorbesc (acum vorbim despre cum va fi cand va veni etc), dar "plecata" chiar daca mi a marturisit de mai multe ori ca ma iubeste enorm si ca sunt al ei, acolo se saruta si cine stie ce mai face. Intrebarea mea este: sa astept asa cate un an pentru. o saptamana cu "plecata", sau sa INCERC sa o uit si sa incep o relatie cu cea de aici care ma iubeste?

Răspuns Câştigător
| Stefania a răspuns:

Pai... cel mai bine ar fi sa o uitai, pentru ca aceea care este plecata a plecat fara nici o explicatie nu cred ca te iubesterolling eyes 100% ca si-a gasit acolo pe altulrolling eyes...Mai bine e sa o uiti si sa o iubesi pe aceea care te iubeste intr-adevarhappy. Nu te supara dar eu cred ca aceea fata care este plecat vrea sa te tina doar de rezervasad. Iar cea care te iubeste intr-adevar lasi sa sufere din cauza unei care nu simte nimica pentru tinestraight face. Incearca cu aceea fata care te iubeste :-X! Ci nu cu aceea care te minte, dar doar ea stie adevarulstraight face. Mai bine incerci sa o uiti, daca a plecat fara gandul la tine atuncia nu te iubeste, daca te-ar fi iubit nu ar fi plecatsad. Sa-mi zici si mie ce ai de gand sa faci:-d.Bafta!kiss

5 răspunsuri:
| 16.laura.16 a răspuns:

Alege-o pe cea pe care o iubesti!

| KeepCalm a răspuns:

Ar fi foarte frumos sa uiti de cealalta si sa incepi ceva nouhappy

| tia a răspuns:

Pai dupa cum bine stii, inimii nu-i poti porunci. Dar merita sa incerci sa o iubesti pe cea care o ai acum langa tine...Doar o saptamana pe an e cam putin pentru o relatie. Si nah, relatiile la distanta suntasa cum sunt. Bafta!

| uningermik a răspuns:

INCEARCA sa o uiti ca e mai bine. Eu sunt fata si nu cred ca ea nu eare un prieten sau mai multi acolo. Daca spui ca fata ce a aparut te iubeste nu o pierde.

| eu_2401 explică:

F bine spus andyna, dar e ATAT de greu sa nu te gandesti la ea sau sa nu i raspunzi cand iti baga niste texte pe mess de mori rolling eyes, un id ceva andyna? ( as vrea sa mai vorbimthinking)