Pai... cel mai bine ar fi sa o uitai, pentru ca aceea care este plecata a plecat fara nici o explicatie nu cred ca te iubeste 100% ca si-a gasit acolo pe altul
...Mai bine e sa o uiti si sa o iubesi pe aceea care te iubeste intr-adevar
. Nu te supara dar eu cred ca aceea fata care este plecat vrea sa te tina doar de rezerva
. Iar cea care te iubeste intr-adevar lasi sa sufere din cauza unei care nu simte nimica pentru tine
. Incearca cu aceea fata care te iubeste :-X! Ci nu cu aceea care te minte, dar doar ea stie adevarul
. Mai bine incerci sa o uiti, daca a plecat fara gandul la tine atuncia nu te iubeste, daca te-ar fi iubit nu ar fi plecat
. Sa-mi zici si mie ce ai de gand sa faci:-d.Bafta!
Pai dupa cum bine stii, inimii nu-i poti porunci. Dar merita sa incerci sa o iubesti pe cea care o ai acum langa tine...Doar o saptamana pe an e cam putin pentru o relatie. Si nah, relatiile la distanta suntasa cum sunt. Bafta!
INCEARCA sa o uiti ca e mai bine. Eu sunt fata si nu cred ca ea nu eare un prieten sau mai multi acolo. Daca spui ca fata ce a aparut te iubeste nu o pierde.
F bine spus andyna, dar e ATAT de greu sa nu te gandesti la ea sau sa nu i raspunzi cand iti baga niste texte pe mess de mori , un id ceva andyna? ( as vrea sa mai vorbim
)