| NoName_3557 a întrebat:

Am 16 ani si imi place un baiat.Nici macar nu il cunosc, dar l-am vazut prima data acum vreo 2 luni si nu mi se parea catusi de putin dragut. Dar acum nu stiu dc ma tot gandesc la el si ma doare inima cand nu il vad.Nu mi s-a mai intamplat asta nici o data pana acum.As vrea sa ma bag in seama cu el, sa il intreb daca nu vrea sa ne plimbam pe afara... dar nu pot face asta pentru ca daca as afla ca ma place, ceea ce imi doresc mai mult ca orice, nu as putea fi cu el pentru ca nu am mai fost cu nimeni pana acum si imi este frica de primul sarut.Am mai avut ocazia sa mai fiu cu altii, dar iar mi-a fost rusine... CE AR TREBUI SA FAC?

Răspuns Câştigător
| ali_8949 a răspuns:

Traieste in prezent si nu te mai tot gandi la toate ca asa nu mia faci nimica. Daca trebuie sa fi cu cineva, du-te fi fi cu acela. Nu mai lasa sansele sa iti scape ca asa trec anii si ramai pe langa. iar despre baiatul acesta, du-te si intreaba-l si daca nu vrea, asa a fost sa fie; asa sunt lucrurile, iar tu o sa-l uiti gasind pe altulhappy Realitatea nu e peste tot cum vrei noi.

3 răspunsuri:
| Daysukki a răspuns:

Si pe mine ma doare inima din cauza ca am o gaura-n ea sad

| anuska a răspuns:

Il intrebi daca are un minut pe voda sau pe cosmoterolling on the floor

| JackyVip a răspuns:

Daca tu simti asta inseaman ca il iubesti!

Incearca sa iti faci prieteni care il cunosc si sa iesiti mai multi impreuna afara cu el cu tot. Si dupa incepi o conversatie cu el dar nu il lua direct sti mie imi place de tine etc... Va prezentati va cereti nr de telefon si incercati sa iesiti numai voi 2! Si ii spui tot ce simti fara sa ocolesti ceva!

Succes!