anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani si a-s dori s-a stiu daca e ok s-a am un penis de 14cm deoarece sunt pe cale de a avea un act sexual cu o persoana de 27-30 ani(dama de companie). Si nu stiu sigur ce sa fac?

55 răspunsuri:
| Johnny_3797 a răspuns:

Sa te tii in timpului actului sexual vreo 30 min sau 2 ore intre aceasta si lucreaza bine in pat si atunci ea va fi satisfacuta.Sa stii ca nu importa cit e de mare dar cum il po-ti folosi.

| yomisam a răspuns:

Te invata ea ce sa faci laughing

| Papusik a răspuns:

Nu conteaza marimea, ci cum il folosesti.

| ThePunisher a răspuns:

Stai linistit, daca e o dama de companie nu te duci ca sa o faci pe ea sa se simta bine, te duci ca sa te simti tu bine. Da-i inainte cu tupeu! happy

| Crazyfish a răspuns:

Vere,ok nu e,dar tu nu-ti fa griji,aia e invatata cu orice, nici macar n-o s-o obosesti, o sa-ti fie si recunoscatoare!

Răspuns utilizator avertizat
| BlancaFantasma a răspuns:

Eu zic mai bine sa nu faci asa ceva.asteapta si tu sa te indragostesti de o fata, sa faci lucrul asta din dragoste, nu doar pentru ca e la modahappy si asa sa deviez putin de la subiectblushing se scrie:as nu a-s; sa nu s-ahappy

Răspuns utilizator avertizat
| PADIS a răspuns:

Fii linistit, va avea grija de tine.

| AndyDeiu a răspuns:

Ohoo.Eu ultima oara la 18 ani eram cu 2 blonde de 20 de ani happymdah exagerez.una blonda si una bruneta de varste diferite.Da mai da marimea e foart buna.Acuma depinde de tine dac sti sa "Lucri" iar cu cat dai frau fanteziilor o sa vina ea la tine a doua oara nu tu la ea happy

| bluebios a răspuns:

E ok 14 cm. Dar daca o faci cu o dama de companie nu trebuie sa te gandesti ca trebuie sa-i placa si ei. Ea i-si face pur si simplu meseria pentru bani si probabil este satula de sex. Tu ce crezi ca atunci cand o sa te angajezi si seful tau o sa-ti dea ceva de facut o sa conteze daca iti place sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri si mai astept pareri

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Am ras cu lacrimi rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Ai ras, ai ca curca beata...

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti tare prost daca ai impresia ca vorbele tale ma pot supara.ce inseamna "ai ca curca beata". esti agramat, ai facut o cacofonie si te'ai facut de ras.un sfat: sinucide'te si fa'ne un bine tuturor

anonim_4396

Tu sa te sinucizi lumeai **** in gura sa-mi-o iei de prost ce esti, ca prost esti tu si poti sa zici ce vrei ca si tu pe mine oricum nu ma impresionezi asa ca te rog eu pleaca si lama in pace.
Daca ai chef de jigniri zi-mi.
Hai pa zdreanto

Eu mi-as blestema zilele daca as fi asa de proasta ca tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei nu mai spune eu cred ca tu te-ai facut de ras la cat penibil poti fi, vai vai sarmanu tau capsor.Ce putem face pentru dinastia ca voi chiar nu stiu nu vreau sa mai spun ca oricum degeaba.
Fratioare terog eu mult daca tot te dai tu asa de destept lasa-ma in pace si du-te.
Hai pa.

Draguta la varsta ta intrebarile de genul te fac de tot cacatu.la 19 ani pui o asemenea intrebare? continui sa te faci de ras felicitari.tu te prefaci prost vad, acum scrii literar inainte scriai agramat...ai cumva multipla personalitate? ow deci tu chiar esti prost...saracutul de tine
SUNT FATAwinking

anonim_4396

Mi se rupe de ce esti, poti fi si hermafrodit sau vaca daca preferi nu e nici o problema. Da vad ca tu tot nu ai inteles ce am vrut sa ati spun prin faptul ca sa ma lasi in pace.
Da ce sa faci cu proaste ca tine decat o singura solutie daca mas intalni si serios nu asa ca daca si etc etc, te-as bate de nu ai mai avea cap.Nustiu daca intelegi la capu ila a tau vita furajera ce esti.
Hai pa si lasa-ma in pace.
EJECT da ca intelegi ce vreau sa spun.

Pe cine bati tu ma? vrei sa ne vedem? tu nu vezi ca nu se intelege nimic din ce scrii-ai facut romana cu gunoierii? as incera sa deslusesc dar deja mi-am pierdut destul timp cu tine.ti'o promit ca ne vom intalni.zii matii sa isi faca bagajele, te va vizita des la spital(iti mutilez fata pentru ce ai zis-vita e miloaga aia sifilitica-ma'ta)
vai de tine.auzi joey8 cu avatar cu masina ca asa se poarta la voi 'sukarii'

anonim_4396

Bah esti o curva ''intelegi'' scuze ca team facut vaca am facut o greseala ca am jignit un animal nevinovat de fapt tu te numesti cuva belita in **** asta esti, ''printesa curvelor''.
Si ati mai spun o chiestie mata ai la fel de proasta ca tine si a ta ai sifilitica nu ma injura tu de mama ca nu m-am legat de mata. Belita m-ati in cur care esti, luamia **** in gura sa i-mi iei.****i ovarele m-ati sa ati *** belitura pizdi care esti.Cacamas in capu ila a tau da gaina beata si sifilitica care esti tu cu mata.
Ana cea cu **** belita din ''padurea fermecata'' si cu multe fiare ruginite in **** flacita.Mai radete in **** ca se impute de neasficsiezi pe toti serios.
Poate tu ai facut scoala cu porcii ca dupa cum scrii se vede ca eti o Scroafa scroafelor, ai facut scoala cu porci prin mocirla si prin cucuruz, adica mai exact prin RAHAT.De aia te si exprimi cu rahat, mai inchide gura.Si auzi vezi sa nu-ti mutilez eu tie ratu ila stricat cu care tot grOHaiii pe unde apuci.
Poate te prind eu intr-o zi si atat te bat deti sare capu ca mingea de beizbol si spune-i tu la mata ca o *** si pe ia si pe tine la un cerc, intelegei facem un gagbang.
Hai pa dispari si lasa-ma in pace spaima lu **** ce esti.

Nu voi mai citi ce scrii fiindca nici valize nu cred ca vei ajunge acasa.vai de tine, din cauza unora ca tine se stie de noi romanii ca suntem niste distrusi

Cata satisfactie imi da furia ta.imi alimentezi placerea de a te vedea suferind.te stresezi pentru o persoana pe care nici nu o s'o cunosti - nu imi pierd timpul cu un nimeni ca tine - ridica'te macar la nivelul unui om cu inteligenta-care stie sa se exprime fara sa jigneasca, fara cuvinte in plus, fara reactii de urangutan pe care il bate nevasta apoi vom vorbi

Asa urangutanule fa spume, scoate ce e mai bun din tine. dupa ziua de azi o sa iesi de pe TPU, te vor suspenda adminii.ah ce imi place sa scap de agramati cu probleme de adaptare in viata ca tine-spre deosebire de tine eu nu ma iau de lume mai puta-vezi cum vb te cheama mamica.si apropo de ce ziceai mai devreme, si tu te uita'i in oglinda cand vorbeai, altfel nu pot sa inteleg cum de iti tremura asa tare mainile fiindca uite'te cum scrii - total aiurea...macar pune punct sa vada toti ce ai vrut sa scrii.esti de mare show tigane.de oameni ca tine e nevoie la Otv

Din tot ce ai scris 90% sunt numai injuraturi. felicitari, cred ca diriginta ta e foarte 'incantata'

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numi vine sa cred ca zic asta da ce ar fi sa terminam odata cu injuraturile, ca eu sincer m-am saturat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu i-mi vine sa cred ca spun asta da ce ar fi sa terminam cu injuraturile, ca eu sincer chiar m-am saturat.

Iti spui tu tie? uite ce e, mi'esti drag ca si eu am avut probleme ca tine.dar sincer la cum injuri daca te'as intalni nu te'as vedea bine.totu pana la curva, fiindca nu m'a fatat mama pe fund si nu sunt fraiera nimanui.nu te mai certa cu tatal tau. daca nu da in tine pur si simplu pleaca din camera cand te critica

anonim_4396

Parca am terminat cu injuraturile da vad ca tu tot cauti sa te iei de mine.
Nustiu ce ai da lasa-ma in pace ok?