Nu ma iau de tine.ai tu impresia.doar iti zic ca la ce limbaj ai nu cred ca te'as ierta daca te'a vedea pe strada.ce dracu sa am! am ceva impotriva persoanelor care ma injura fara sa se gandeasca inainte
Da si atunci ce cu mesaju ila cu satana, fiertura ca vorbesti tu ce eul ca etc etc...
Vad ca tot tu cauti sa pui paie pe foc si sa nu ma lasi in pace.Si nu te mai preface ca nu sti.
De la mine sa stii un singur lucru am ''TERMINATO'', cu tot rahatul ista. Asa ca lasa-ma in pace.
Lasa-ma in pace.asta spui mereu.atunci de ce imi raspunzi la mesaje?
Pentru ca tu mi-ai trimis mesaju ila cu satana etc etc. si multe jigniri.
De aia.
Taci tu bah nu i-mi spui tu mie sa tac.
Hai pa TOATAL...
Te joc cum imi place.te'am facut sa faci pace cu mine si sa te certi iar.esti prost, dar nu vezi asta.esti un om de nimic cu intrebari ca sa impresionezi.asta e
Hai pa.eu am totdeauna ultimul cuvant, vise 'dulci'
Am sa iti lipesc gura aia mare cu super glue.eu am mereu ultimul cuvant asa ca nu incerca sa ma faci pe mine sa tac
Vezi sa nu ati lipesc eu gura tie cu un picior in fata.Asa ca nu ma jigni tu pe mine ca iar o luam de la capat.
Nu ai nimic aia ai toata chiestea.
Asa ca mai taci si lasa-ma odata in pace piti.
Pitzi e ma'ta in mortii matii de capcaun.imi lipesti fata? ai grija sa nu iti indes eu fata cu bocancii
Io dau la mata la **** si tie la un cerc intelegi belito.Capcaunoaica esti u
.
Ai ma ai tu bocani? Beliti ca tine ****, lasa ca stiu nu i-mi mai zi ca ma faci sa rad moatmoazel.
La ce bocanci port eu tu esti papuc.nu o sa ai tu 10mil de bocanci nici o data
somn usor, hai sa incetam
No sa ai tu mah, eu cred ca tu esti papuc fata de ai mei care is de COMBAT, asa ca las-o mai moale ca oricum nu ma afectezi cu nimic din ce zici tu.
Hai tu somn usor.
Lasa-mi si mie id ul si am sa-ti arat ca nu sufar de nimic, nici de prostie nici de bani
Da nici eu nu sufar de prostie si nici bani da nici nu ma cred cel mai mare bogatan.Bah eu nu mai vreau sa ma mai cert cu tine.
ID :FurianDark