Eu zic mai bine sa nu faci asa ceva.asteapta si tu sa te indragostesti de o fata, sa faci lucrul asta din dragoste, nu doar pentru ca e la moda
si asa sa deviez putin de la subiect
se scrie:as nu a-s; sa nu s-a
Stai linistit, daca e o dama de companie nu te duci ca sa o faci pe ea sa se simta bine, te duci ca sa te simti tu bine. Da-i inainte cu tupeu!
Sa te tii in timpului actului sexual vreo 30 min sau 2 ore intre aceasta si lucreaza bine in pat si atunci ea va fi satisfacuta.Sa stii ca nu importa cit e de mare dar cum il po-ti folosi.
E ok 14 cm. Dar daca o faci cu o dama de companie nu trebuie sa te gandesti ca trebuie sa-i placa si ei. Ea i-si face pur si simplu meseria pentru bani si probabil este satula de sex. Tu ce crezi ca atunci cand o sa te angajezi si seful tau o sa-ti dea ceva de facut o sa conteze daca iti place sau nu.
Ai ras, ai ca curca beata...
Esti tare prost daca ai impresia ca vorbele tale ma pot supara.ce inseamna "ai ca curca beata". esti agramat, ai facut o cacofonie si te'ai facut de ras.un sfat: sinucide'te si fa'ne un bine tuturor
Tu sa te sinucizi lumeai **** in gura sa-mi-o iei de prost ce esti, ca prost esti tu si poti sa zici ce vrei ca si tu pe mine oricum nu ma impresionezi asa ca te rog eu pleaca si lama in pace.
Daca ai chef de jigniri zi-mi.
Hai pa zdreanto
Ohoo.Eu ultima oara la 18 ani eram cu 2 blonde de 20 de ani
mdah exagerez.una blonda si una bruneta de varste diferite.Da mai da marimea e foart buna.Acuma depinde de tine dac sti sa "Lucri" iar cu cat dai frau fanteziilor o sa vina ea la tine a doua oara nu tu la ea
Vere,ok nu e,dar tu nu-ti fa griji,aia e invatata cu orice, nici macar n-o s-o obosesti, o sa-ti fie si recunoscatoare!