Consideri ca e mic? La ce-ti foloseste marimea? Crezi ca toate fetele au vaginul lung? Pe unele le poti sparge cu asa lungime! Altora nu le ajunge nici nana calului.Organul, e bun, daca stie sa se "joace" bine.si daca posesorul are si alte calitati, ca nu toata ziua faci sex.
Nu conteaza marimea, conteaza sa stii sa-l folosesti spre ex eu am 13 ani si am in jur de 15 cm asa ca nu e nimic rau in asta.Bafta la gagici!
hai cai buna asta
du-te la fetitze frate dale la buciulache
nebun esti, hai ca-mi place intrebarea asta
Buna! Esti sigur ca ai 18 ani? Nu de alta, dar la ce intrebari pui nu-mi dau seama daca ai 18 sau 14. Tu ce ai vrea sa faci? Cam asa... la ce te gandesti? La nimic. Nu ai ce sa faci...
Te-ai jucat prea mult cu el, dar cit ai vrea sa ai? e foarte bun pina la 22 de ani iti mai creste, se spune ca ddragoostea se face cu cap
16 cm... cam mic. Esti terminat din punct de vedere sexual! Apuca-te de barbati, ca pentru ei e bun.
La femei n-ai ce sa faci cu el.
de asta esti ''de neatins'' ...ha? in fine.eu cred c e o greseala de tipografie:''Am 16 ani, si u penis de 18 cm...''.asa suna mai bine.nu?(ai vrea
).
Sa mergi la un control psihologic, gunoiul care iti colinda tie creierul trebuie inlaturat. Recomand cu tarie terapie prin socuri de curent la 440V in reprize de cate 15 secunde.
De fapt cred ca tu ai 12 ani, un IQ un pic peste 20 (plante, retarzi) si foarte mult timp liber.
Vezi ca metrul de croitorie da cu erori, mai incearca odata cu ruleta. Daca tot asa iti iese, impatureste frate.Sa nu te jeneze la mers.
Ba untouchable...e inutil sa-mi trimiti mesaje prv... speedy nu speedy, nu sunt interesat.a uitasem eu iubesc femeile.dar daca vrei iti fac rost de un site de gay, nici o problema cautam pe google.
@play4girls: Daca as stii cine esti ti-as baga 16 cm de muschi in gura
ce daca esti baiat? nu ai vazut baieti care sa faca felatie?
Untouchable:Nu, nu am vazaut si nici no sa vreau vreodata sa vad vreodata,dar, daca pentru tine e normal ca baietii sa-ti faca felatie, bafta.nu am nimic cu gay's, cu cat mai multi destia ca voi, mai bine pentru noi cei din partea cealalta a ''strazii''
, daca ma intelegi
Siteti niste prosti toti, Untouchable, pretenul meu o are de 15, este normal, informativa si voi, este normal deja de la 15cm grosimea e importanta, sa stit si voi 85 la suta dintre femeile le place sa fie normala si groasa de 8 cm, tot va laudat ca o avet mare, dar 75 la suta din barbati o au intre 14 si 16 cm 20 la suta o au inte 10 si 13 si restul sunt impotenti
Nu am auzit in viata mea de un penis de 8cm grosime...tu realizezi ce spui?
)
Georgel_8971 întreabă:
anonim12345hru întreabă: