anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit de multe ori ca dupa o separare fetele sufera la inceptul rupturii relatiei, dar baietii sufera(in cazul in care au simtit ceva pentru ea) dupa o perioada.
De ce se intampla asa?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fetele nu sufera pentru ca ele nu iubesc ele stau cu un baiat din interes ca plang e doar frustrarea ca x la lasat-o atat a doua zi e cu altul in pat, baieti cand iubesc cu adevarat isi dau si viata pentru ea, fetele sunt obisnuite cu sentimentele de asta trec repede de ele baieti le neaga mereu de asta sufera mult mai mult

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Femeile nu ie oameni, Ray!

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt oamenii doar ca ele sunt obisnuite cu despartirile din cauza asta trec mai repede pste ele

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nu ie! Punct.

| T0T a răspuns:

Ce ai spus mi se pare o tâmpenie. De ce? Pentru că nu mă implică și sunt băiat.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Posibil sa fie, nu stiu, asta vreau sa aflu. Daca am de la cine.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Suntem diferiți, mereu mi s-au părut aiurea generalizările în funcție de sex.

Ok, acum am vazut ca nu s-a trimis toata intrebarea.
De fapt am intrebat la final: "Depinde de baiat? "
Clar nu se poate generaliza, asa cum noi fetele nu suntem toate la fel asa si voi, sunteti diferiti.
Dar am auzit prea multe fete facand afirmatia aceea, in fine...

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci prea multe fete sunt cam proaste(și desigur nu o să te superi căci sunteți diferite doar). Mai erau niște lucruri de genul pe Facebook și sunt dese gen diferența dintre un băiat și o fată, iar multe sunt parodii sau în glumă(deși unele ca asta pe care eu unul am văzut-o pe Facebook odată sunt spuse în serios) dar majoritatea chiar le iau în serios și nu realizează că un anume băiat poate să se asemene mai bine cu o anume fată decât cu alt băiat din punct de vedere al caracterului. E foarte aiurea să generalizezi, înseamnă că te limitezi la anumite prejudecăți sau stereotipuri ceea ce nu e bine.

De acord.

Întrebări similare