| VrRos780 a întrebat:

Am erectie doar o data pe zi, deși mai demult aveam de 3-4 sau mai multe ori pe zi.
Poate fi de la anxietate sau am îmbătrânit? La 20 ani laughing

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt o gramada de lucruri care duc la probleme cu erectia, uite aici: lipsa somnului de noapte, lipsa unui job, lipsa banilor, lipsa socializarii, lipsa unei prietene samd.

| MMP2000RO a răspuns:

De câte ori te masturbezi, cu ce frecvență? Te masturbezi la filme p0rno sau doar cu ajutorul imaginației?

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai o data pe zi, adica dimineata, e ok si normal sa o ai. Nu e o problema. Problema e atunci cand vrei sa faci sex, chiar sa nu ai una.

| Violleta2022 a răspuns:

M-a amuzat teribil intrebarea ta cu imbatranitul la 20 de ani, cand tu esti de fapt inca adolescent laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai dimineata inseamna ca esti in grafic... cat despre 20 ani si batranete... amuzant.

| VrRos780 explică (pentru Violleta2022):

Lipsa la toate, dar nu e vina mea.

| VrRos780 explică (pentru Violleta2022):

Aproape 21* happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos780):

"acum 10 ore | VrRos780 explică (pentru Violleta2022):
Lipsa la toate, dar nu e vina mea."

Tocmai, ca-n toate ESTE vina ta!

Nu dormi noaptea fiindca pierzi timp aiurea, stand pe internet.

Nu ai bani fiindca nu ai servici, deoarece preferi sa stai acasa si sa lenevesti

Nu socializezi fiindca nu iesi deloc afara, in lumea reala sa intalnesti oameni si sa socilizezi cu ei, facandu-ti prieteni.

Nu ai prietena fiindca nu esti capabil sa respecti o fata/femeie si ca atare nu esti capabil sa agati pe nimeni.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Lipsa efortului fizic și îngrășarea, alimentația nesănătoasă, daca iei depresive nici una numai ai, zero