|

Am făcut prima oara(pentru mine) sex in septembrie, de atunci nu am mai avut contact sexual ci doar ne-am mai jucat noi.
Aseară a avut loc contactul sexual, iar de dimineata cand am mers la baie fusese sânge. E posibil sa nu se fi rupt ața in totalitate prima data atunci?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Raspunsul este DA, fiindca este posibil ca in urma primului act sexual, cel al dezvirginarii, membrana (pielita) numita himen, care acopera partial intrarea in vagin nu a fost rupta complet incat sa dispara definitiv si in astfel de situatii in timpul urmatorului act sexual exista posibilitatea ca restul de himen ramas sa fie rupta, lezata din nou si astfel sa se produca o noua sangerare. Sanatate!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca esti baiat? in acel caz sangerarea de care ai amintit se poate sa se fi produs ca urmare a ruperii partiale sau complete a frenului penian adica a acelei asa numite a ''ate''. Daca rana mai sangereaza, in acel caz ruptura trebuie tratata folosind o crema sau un unguent care contine substante antibiotice. Sanatate!

| a răspuns:

Stii. daca ata aia se rupe nu e prea bine. Inseamna ca nu ai un penis sanatos

| a răspuns:

Daca este de la penisul tau, treuie sa ai pe undeva o mica rana. Dar este posibil sa fie si de la partenera. Sa stii ca eu am facut sex cu o femeie casatorita, dar care mi-a spus ulterior ca nu mai facuse sex de o luna si jumatate. La primul act aveam sange pe penis. De ce? nici acum nu stiu. Atunci eram foarte tanar.
Mai este o posibilitate: himenul fetei nu a fost rupt complet inainte si acum s-a rupt, mai ales daca a avut himenul sub forma de rochita.

| a răspuns:

Daca ti s-a rupt ata la penis inseamna ca penisul tau nu este sanatos si trebuie vazut de un urolog ca sa-ti spuna ce probleme ai cu penisul.

Răspuns utilizator avertizat
| explică (pentru corbulalbrosu):

Stai putin, sunt fata. E normal sa mai fie o mica sangerare gen si la al doilea contact?