anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut sex neprotejat si vreau sa stiu - pot ramane gravida?
Am facut-o la cateva zile dupa menstruatie. Prietenul meu este forte sigur pe el si zice ca nu ejaculeaza in interior. Va rog, ajutati-ma cu un raspuns...

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Chiar daca nu ejaculeaza, cativa spermatozoizi se pot strecura fara ca el sa-i simta sau sa-i vada. Asadar metoda asta de contraceptie este nesigura. Ce inseamna la cateva zile dupa menstruatie? Daca este dupa ziua 6-7, numarand din prima zi de sangerare, ai risc sa fii insarcinata. Un test de sarcina in ziua in care ar trebui sa-ti vina urmatoarea menstruatie te va lamuri.
Si, ca un sfat, daca nu poti lua contraceptive, folositi prezervativul, altfel aveti toate sansele sa va alegeti cu o sarcina nedorita.

9 răspunsuri:
| seyde a răspuns:

Daca prietenul tau este foarte singur ca nu a ejaculat in interior este bine, dar cel mai sigur cumpara un test de sarcina, el iti va spune sigur daca esti gravida, si poti ramne insarcinata cand faci sex neprotejat

| Mo a răspuns:

In timpul contactului sexual penisul secreta asa-numitele "lacrimi" care sunt incolore si contin spermatozoizi! da fuguta la farmacie si fa-ti un test de sarcina barza!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aceeasi intrebare o am si eu. am facut sex neprotejat prima, a doua si a treia zi dupa ce mi s-a terminat menstruatia(care mentionez ma tine aproximativ 6 zile). Brigaela, la asta va referiti cand spuneti prima zi de sangerare(adica prima zi a menstruatie)? daca au trecut 2 saptamana de la contact, as putea sa folosesc testul de sarcina? si daca da, ce test mi-ati recomanda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde daca si-a dat drumul in tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. sunt cu prietenul meu de 10 luni, in ultimele 3 saptamani am facut'o fara sa ne protejam. nu si-a dat drumu in mine, totusi menstruatia ma tzinut 2 zile, ma pis foarte des.am starea d foame continua, oboseala. testul d sarcina mi-a iesit negativ. sunt sanse sa fiu insarcinata? dupa cat timp sa fac testul dupa ce mi-a trecut menstruatia? mersi muuulttt...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am facut sex neprotejat prietenu o ejaculat an nauntru...cum se foloseste testul de sarcina?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna am facut-o cu prietenul meu si el a lasat in mine dar au trecut doar 2 zile de la contactul sexual? ce ziceti oare am ramas?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna am facut-o cu prietenul meu iar el a lasat in mine dar au trecut doar 2 zile de la actul sexual? oare am ramas?

| eugeniudoina a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt sanse sa fii insarcinata, am trecut si eu prin asta, la inceput aveam aceleasi simptome ca si la tine, pe urma insa a revenit totul la normal...Succes