Prietenul meu drag, fratele meu de organ genital, nu-i permite unei pasarici incuiate la minte sa te trateze ca pe ultima carpa a societatii, daca ea asa gandeste la varsta ei e grav, indeparteazate de ea cu cat mai mult de putinta, daca ajungi sa faci sex cu ea te va manca psihic sa o ceri de nevasta si alte rahaturi nedemne de tine. esti tanar, te pregatesti de cea mai frumoasa perioada, studentia, unde vei strabate cat mai multe cearsafuri, te imbeti in camin cu colegii, chefuri in camin, iesit in club la agatat, invatat pentru examen. deja ai pierdut un an aiurea dupa curul ei. despartete urgent de ea, e pacat sa vezi cum o fata isi bate joc de un baiat
De ce toate sau cel puțin majoritatea răspunsurile tale conțin fraza "vei strabate cat mai multe cearsafuri"
))
Ea iti zice ca nu vrea sa faca sex si tu ii dai ultimatum? cum vine treaba asta? nu inteleg
Daca vrei sa vezi cine e mai important... Ce o sa ceri? Ceva important pentru ea, sau o piatra de pe drum?
Daca vreau sa vad ca sunt important pentru ea in niciun caz nu ii dau de inteles ca ea pentru mine e un obiect sexual.
Atunci, spune-mi alta varianta.
Prima data realizezi si tu ca a fi important pentru ea nu inseamna sa faca sex cu tine, ca sex poti face cu oricine, asta nu inseamna ca e important pentru tine. Pe urma gasesti tu o varianta.
Sa fie situatia invers, daca tu te ai culca cu ea, ti ai satisface niste pofte, nu ai demostra nimic.
Deci... Eu am gandit acest lucru in felul urmator: Cum demonstrezi unui om ca il iubesti? Pai... renuntand la tine. Adica la o alegere de a ta.
Daca ea mi-ar fi zis ca nu vrea sa manance inghetata pana atunci, i-as fi cerut sa vine cu mine si sa mancam o inghetata.
Ce i-am cerut am stiut ca e important pentru ea, alte lucruri importante ar fi facultatea si alte cele... Dar tot nu sunt TOPpriority... Daca intelegi.
Am inteles, am inteles ca tu nu o iubesti pentru ca nu ai renuntat la placerile tale pentru dorinta ei.
Ca sa inteleg:
- ea vrea sa-si pastreze virginitatea pana la nunta
- tu ii spui ca respecti asta si ca n-ai nimic impotriva
- ii ceri sa o faca cu tine, adica exact opusul a ceea ce sustii
- te miri ca ea vrea sa va despartiti dupa ce i-ai spus ca respecti faptul ca vrea sa-si patreze virginitatea pentru ca mai apoi sa sa faci opusul
Tu ai creta in loc de creier?
Faptul ca respect, am pastrat pentru mine. Nu i-am zis ei asta!
Eu m-as desparti de ea si mi-as trai tineretea. Sunt altele care vor sa traiasca momentul, nu vise care oricum nu o sa se intample cum ti-ai planuit.
Este cam nesarata gluma pe care ai facut-o. Daca o iubesti cu adevărat, respectă-i decizia
Păți nu ți-o zis fata că vrea să se păstreze virgină? Respect-o! E un fenomen pe cale de dispariție.
Nu stiu daca tu o iubesti daca in loc sa ii respecti decizia, o pui sa aleaga asa. Bravo ei ca s-a mentinut ferma pe pozitie si nu s-a lasat influentata de "experimentul" tau. Ce sa faci? Pai ori o ceri daca iti pasa de ea sau astepti pana esti pregatit sa va casatoriti, ori va despartiti si iti cauti o tipa cu alte idei despre sex.
Cauta alta. E clar ca ea e maritata cu Dumnezeu si tu cu mana dreapta si nu cred ca isi schimba ideea pana la casatorie
PedoBarbie întreabă: