Orice e posibil! Daca inainte obisnuia sa te minta, ar trebui sa nu fi asa credula acum. Totusi, ce femeie e aia cu un copil de 5 ani sa cunoasca un tip pe internet si sa-l i-a acasa? Pot spune ca e o panarama.
Asta u trebui sa-ti dai seama daca il cunosti destul de bine dar daca el e mai copilaros si tipa e mai mare cu 5 ani posibil sa nu fi facut nimic.
Eu cred ca este posibil. mai ales ca ai spus ca au si dormit cu un copil, deci nu aveau cum sa o faca cu un copil de fata in pat .
Buna@@@!
Eu cred ca el te iubeste pe tine si deeaceea nu a putut-o afce cu femeia respectiva.Totusi mi se pare putin ciudat ca a batut atata drum doar ca sa doarma in pat cu o femeie mai in varsta ba mai mult si doarma cu copii acesteia .hmm.ciudat.dar totusi nu stiu dc il cred.
Daca el zice ca nu a avut crede-l acum caci daca te-a mintit o data a doua oara fii sigura ca o sa te minte caci i s-a primit prima data dar daca cu adevarat nu a avut nimic atunci vei vedea si singura ca absolut nu e agitat e la fel cum si a mai fost. Sper sa te ajutat cu ceva.
Nu pricep un lucru
ai zis ca tipa nu poate ramane insarcinata si ca are copii.
cum naiba