Buna, e posibil si asta desi e oarecum ciudat pentru ca ma gandesc ca doar nu lua orice gaseste sa bage in buzunar, e cam dubios, insa orice e posibil... poate ca nu te-a mintit sau poate asta i-a venit prima oara in cap sa te minta, sper totusi sa nu fie asa; nu poti sa stii sigur care e adevarul si zic sa lasi totul asa ca nu are rost acum sa cauti nod in papura, ca oricum nu ai cum sa afli daca chiar e asa cum zice el sau nu si nu are rost sa te certi cu el daca nu sti sigur. Daca are sau nu dreptate doar el stie, nu ai cum sa stii asa ca nu mai are rost sa iti faci ganduri, oricum e cam ciudat raspunsul lui, adica gasesti ceva pa scaun, sau pe jos, sau eu stiu unde si bagi in buzunar mai ales prezervativ, de ce sa il bage in buzunar? IN fine, treci peste asta, oricum lipseste cu desavarsire increderea si comunicarea, nu stiu ce sa cred, voi stiti mai bine ce fel de casnicie aveti dar daca te insala e foarte urat din partea lui, dar pana nu ai dovada clara ca o face nu poti sa il acuzi, banuielile sunt de prisos.Ai grija de tine si nu iti mai face atatea ganduri negre ca iti strici viata asa, incearca sa lasi totul deoparte, sa te simti bine, daca te insala oricum nu ar recunoaste si intr-un fel ma gandesc ca daca ai afla ca te insala sigur, ce ai face? A-i divorta de el, sau nu? Eu cred ca cu cat cauti mai multe raspunsuri cu atat iti faci mai mult rau; e sotul tau si eu zic sa comunici cat mai mult cu el si comportamentul lui e oricum straniu dar totusi nu cred ca e totul pierdut, inca se poate repara relatia voastra daca exista vointa din partea ambiilor parteneri.
Minte, nu poți găsii prezervative așa dintr-o dată pe scaun, da ce sînt monede de 50 de bani? Și să presupune-m că este cum a zis soțul, dar pînă a intrat dînsul în metrou nu putea să ia altcineva acel prezervativ? Că bănuiesc că era sigilat nu? Stimată doamnă cred de fapt nu cred sînt 100% convins că vă minte. Dumneavoastră a-ți reușit să vorbiți totuși cu fata aceea vecina dvs? Că sigur între ei doi se întîmplă ceva, păcat că soțul dvs nu vă respectă, nu vă acordă demnitatea pe care ca soție al lui o meritați. Stați liniștită că în curînd Dumnezeu prin intermediul fiului său Isus Cristos va curăța pămîntul de toți oamenii răi, așa cum în 1914 Isus a curățat cerul de Satan și demonii lui, și ia aruncat în vecinătatea pămîntului, acum este timpul ca Dumnezeu prin intermediul fiului său Isus să curețe pămîntul de toți oamenii lacomi, adulteri, desfrînați, mincinoși și afemeiați. Vă doresc o noapte plăcută și odihnitoare. Cristi.
Nu iti pune in pericol casnicia pentru asta, pana la proba contrarie are dreptate.Mai bine nu puneai intrebarea asta. Vezi ce raspunsuri a dat @ monyk16 -autentic barfa de telenovela si @cristi-din-Bucuresti tea lamurit stai linistita ca vine armaghedonul si ne ducem dracu' cu totii.
@ Cristi_din_Bucuresti Do you have an obsession? Partea proasta e ca probabil crezi ceea ce spui!
Cauta pe cat posibil sa nu-ti faci rau singura, cred ca sotul tau intentionat a achizitionat acel prezervativ pentru a vedea cum reactionezi. Ai in vedere ca se apropie sarbatorile si nu trebuie sa le faceti in discutii care nu duc la nimic bun. Nu mai cauta prin buzunarele care nu-ti apartin, poti sa dai peste surprize, surprize...
O relatie se bazeaza pe incredere cred ca afacut el ceva si tu acum nu mai ai incredere in el ai mare grija si rabdare ca va comite el o greseal
Tu ai vazut filmul "Colectionarul de oase "? Ei bine, eu as face un film bazat pe cazul sotului tau si l-as numi "Colectionarul de prezervative".
Adevarul e ca si eu am intalnit oameni care au obiceiul sa culeaga de pe strazi, din tomberoane, etc. tot felul de lucruri nefolositoare.