Imaginea asta e facuta dupa un stiudiu nu e scos din fund.
http://s22.postimg.org/hzjyuq38x/capture_20160927_082046.png
Daca esti curios, asta inseamna ca te intereseaza, nu are cum sa nu te intereseze si sa fii curios.
Oricum, raspunsul e : cred de pe la varsta adolescentei.
Ma mira sa zici asta avand in vedere ca nu tinem legatura in privat . Pai mi s-a cam vindecat (chiar daca nu complet ) piciorul asa ca nu mai am motiv sa pierd timp pe aici.
Nu esista o anumita varsta. Depinde in ce moment al vietii apare fenomenul de "orbire" provocata de pasiune, si cresterea valorii libidoului. Nimeni nu va putea da vredata un raspuns cert sau precis, probabil nici macar unul catusi de cat aproximativ.
Este foarte greu de dat o anume varsta.
Una dotata de la natura si care a avut parte de tipi care au stiut sa faca sex poate fi extraordinara in pat inca de pe la 25 de ani, iar alta, nici la 35 nu e inca matura sexual si dornica firesc, daca a avut doar 1 sau 2 parteneri si aia vai de ei.
Sunt multe variabile incontrolabile aici, si prea complex, si oricum nu stii daca te intereseaza.
Mare majoritate a femeilor se "coc" intre 30 si 40 de ani.
Altele abia dupa 50.
La toate vârstele fete vor cuc unele mai de tinere altele mai de bătrâne. cert este k orice femeie vrea cuc de cum îi dau puțin nurii
Cand hormonii o iau razna rau de tot sau cand simt ele gustu si vor si vor si vor.
Mai multa pofta de sex au la ovulatie.In rest dea lungul anilor nu exista asa ceva. Daca asa e nascuta cu pofta atunci asa va fi. Daca n-are de la inceput, nu te astepta ca va avea dupa 30 de ani.nici vorba.