anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am negi genitali straight face si azi am fost la derma si mi i-a cauterizat cred.adica i'a taiat sau nu stiu ce le'a facut ca apoi a curs sange. dupa aceea mi-a dat alcool iodat si tetraciclina unguent.mai are cineva aceasta problema credeti ca o sa traca cu asa ceva:?

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Urmezi tratamentul și periodic mergi la control ginecologic/dermatologic, netratați corect și la timp pot declanșa mai târziu o formă de cancer.
Mare grijă și ce partener curat ai lângă tine, folosește prezervativul și cel puțin o dată pe an analize de sânge.
Pa, pa.

| Andrulica a răspuns:

Eu nu am asa ceva, dar te sfatuiesc sa fii foarte atenta cu ei!
Prespun ca doctorul ti-a dat niste sfaturi pe care ar fi bine sa le urmezi pentru binele tausad! Ca apoi sa nu apara complicatisad...

| Andrulica a răspuns:

Http://www.seximus.ro/articole/herpes_genital.php

Am gasit astea sper sa te ajute cu ceva :)!

| downdl a răspuns:

Sper ca raspunsul meu sa nu vina prea tarziu daca cumva ai scapat de ei bravo tie. daca inca te mai chinui asculta cu atentie ce ati spun si vei scapa 100% cumpara o sticla cu otet apoi cumpara si betisoare din acelea care te cureti in urechi plus banda adeziva preferabil banda izolatoare e mai eficienta dar se lipeste mai greu (poti dolosi si leucoplast), jumoale vata de pe capul betisorului inmoaio bine in otet apoi lipeste-o pe neg cu banda adeziva tine acolo o naopte repeta asta 3 nopti si o sa ati treaca garantat

| lola_7409 a răspuns:

Hmm.da credk nu sunt chiar negi.ca altcumva le'a zis dar eram prea speriata ca sa mai aud ceva.cnd i-am zis ca am ceva akol jos direct a zis sa ma dezbract.si eu nu am mai fost niciodata l ginecolog sau alte kestii.rusinos de totstraight face sper sa'mi treaca ce am da ea a zis c'o sa dispara spersad

| Saryta a răspuns:

Buna! De ceva timp mi-au aparut si mie niste "bubite" in zona genitala.Am cautat pe net disperata sa vad ce am, si din cate am gasit (poze, informatii) cred ca am si eu acesti negi sad. Acum, stiu ca trebuie sa merg la medic, si asta voi face, dar, perioada asta trebuie sa-mi vina menstruatia si nu voi putea merge, si acum zilele astea pana sa-mi vina menstruatia nu pot merge ca nu sunt acasa. Ce vreau eu sa te intreb: de ce ti i-a cauterizat direct? nu treceau cu vreun unguent? te-a durut? cat a durat operatiunea? si as mai avea multe intrebari...off sunt atat de speriata. Te rog sa-mi raspunzi, ca nu mai pot simt ca innebunesc din cauza lor. mersi mult