| Denisa5829 a întrebat:

Am o dilemă uriașă, sunt o fată de 17 ani și recent am descoperit ceva straniu, am iubit de 3 ani și în acest timp am observat ca eu sunt atrasă de el de la o vreme in alt sens adică ca și când eu aș fi un băiat și mi-ar plăcea băieți… deci eu lui mereu îi fac anumite gesturi ca și când am fi un cuplu gay, dese ori i-am propus ca eu să îl așa. Pe el, bine înțeles el a luat-o pe post de glumă da pe zi ce trece simt ca aș avea o altă a reacție de el. eu mă identific ca și fată sunt fată și îmi place să fiu fată dar nu înțeleg plăcerea asta …. Nu știu ce se întâmplă cu mine, nu știu ce orientare sexuală am eu acum mă simt ca și când nu m-aș cunoaște pe mine însumi. Vreau o explicație …

8 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pe de o parte spui esti atrasa de el ca si cum ai fi un baiat caruia ii plac baietii, iar pe de alta parte sustii ca te identifici ca fiind fata si iti place sa fii fata. Vrei sa te hotarasti?
Nu stiu ce intelegi exact prin a-i propune ca tu "sa il asa", dar daca te referi la a i-o trage tu lui cu un strap-on, e o practica destul de cunoscuta in sfera de influenta britanica si se numeste pegging.
Eu zic sa ai mare grija cu propunerea asta, pentru ca daca el va intelege ca tu nu glumesti ci chiar vorbesti serios, s-ar putea sa se enerveze grav. Pentru un barbat heterosexual, o asemenea practica este foarte umilitoare si de neacceptat.

| anonima100947 a răspuns (pentru wildthing):

Scuze, ce e un strap-on?

| wildthing a răspuns (pentru anonima100947):

Da si tu un search pe Google si vezi ce imagini iti afiseaza.

| ania a răspuns:

Sexul e dat de tipul de spermatozoid x sau y cu care se uneste ovulul mamei, e stabilit de la concepție.
A avea inițiativa in timpul actului sexual e bine din partea amândurora.

| mihai69 a răspuns:

„... mă identific ca fată, sunt fată etc.", apoi „... nu m-aș cunoaște pe mine însUmi".
Cam asta ar fi.

| VoidEternal a răspuns:

E un kink, un fetish. Nu cred că asta îți modifica orientarea sexuală.

| Kiran a răspuns:

Hmm. nu este o problema situatia ta, este chiar simplu, ca barbat ai putere, ceea ce iti place sa te simti asa dominanta, poate fi uneori interpretata ca o fantezie, altii aleg sa mearga pe extrema spunandu-si ca sunt altceva decat ceea ce fizic sunt.

Pe scurt, te descoperi ce esti, cum ti-ar sta bine fizic si totodata iti formezi opinii despre ce si cum esti tu. De altfel, poate fi si un raspuns la o asa numita trauma a copilariei unde a trebuit sa faci lucruri de barbati, sa ai grija de tine sau sa oferi protectie altora si de aici ti-ai tras o parere ca te simti bine cu aceasta putere.

Plus ca poate fi de asemenea si o rebeliune fata de conceptul clasic, vrei sa iesi din tiparele unde o fata trebuie sa aiba calitati doar de femeie, asa ca alegi sa treci limitele si sa experimentezi lucruri noi.
Este simplu, filmeaza-te fiind imbracata normal si spune 2-3 propozitii, apoi uita-te la video dupa 3 zile si vezi ce iti transmite, fizic esti ceea ce vezi, dar comportamental esti ceea ce alegi tu sa fi

| Crhis a răspuns:

Mai bine cauta un psiholog