| Ady_1062 a întrebat:

Am o intrebare de ce tot pune lumea intrebari "credeti in dumnezeu,"nu credeti in dumnezeu"... aproape tot tpul e plin cu intrebari din astea
da funda pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Consider ca astfel de intrebari sunt doar generatoare de discutii, implicit de raspunsuri cat mai multe la o intrebare pusa. De parca ar ajuta la ceva numarul de raspunsuri primite. E doar un fel de ¨a creste popularitatea¨ cuiva pe site, ma intelegi? cel putin asta cred eu. Dumnezeu este si va ramane o tema plina de dubii, de pareri pro si contra, iar discutiile pe aceasta tema nu se vor termina niciodata, indiferent de punctele de vedere abordate. In alte cazuri, se poate ca cel care pune intrebarea sa aiba el insusi dubii si sa creada ca aici isi va gasi raspunsurile si lamuririle necesare, desi e gresit sa iti faci pareri dupa credintele altora. Eu una stiu ca exista, cred mult in EL si nu ma mai intereseaza cce spun altii!
fundita?batting eyelashes

3 răspunsuri:
| NuAmGăsitNume a răspuns:

Confuzie! Fiecare are un argument, o parere si fiecare crede in ce vrea! Cei care pun astfel de intrebari cauta doar raspunsuri solide pentru asi da seama daca ei cred sau nu.

| NoNameMe13 a răspuns:

Cu totii sunt manipulati si influentati de diferiti factori. Spre exemplu in scoli numarul orelor de religie e pus in discutie. Cei din invatamant vor sa faca in asa fel incat sa fie cat mai putine ore de religie in cat mai putine scoli; vor sa scoata religia treptat. La televizor nu sunt emisiuni religioase. Singurul post e Trinitas. Dumnezeu reprezinta o putere mult prea mare si este subestimata de catre oameni. Trebuie sa ne pastram credinta si sa nu ne lasam manipulati!

| danidanutz2000 a răspuns:

Se spune daca crezi in dumnezeu si nu crezi si in satana ca vin diavoli la tine ca sa iti demonstreze