| ElenaMaria a întrebat:

Poate exista menstruatie la inceputul sarcinei? Eu am facut-o neprotejat[nu si-a dat drumul si a fost si pentru prima data] luna trecuta si acum mi-a venit normal menstruatia.Am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Totusi am sanse sa fiu insarcinata?

5 răspunsuri:
| Snow a răspuns:

Eu am avut o intrebare asemanatoare dar, daca ai avut 2 menstruatii normale peste nu exista riscul de sarcina. stai linistita ca nu esti dar protejeaza-te

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu eşti însărcinată, stai liniştită! Baftă!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu esti insarcinata! NU cred ca e nevoie sa o mai spun, dar totusi spun. Foloseste prez ca sa nu mai stai cu grija! Bafta!

pa, pa.

| MidnightLady a răspuns:

Voi chiar n-ati auzit de asa-zisa "menstruatie peste sarcina"?
Daca ai facut si testul de sarcina si a iesit negativ, probabil nu esti insarcinata.
Dar nu mai dati informatii eronate cum ca daca ai avut menstruatie, sigur nu esti insarcinata.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde cand ai facut testul si cum este menstruatia. Daca menstruatia a venit exact in ziua in care trebuia si a fost normala din toate punctele de vedere, riscul de sarcina e mic. Testul, ca sa fie concludent, trebuie sa fie facut la minim 21 de zile de la contactul sexual din urina de dimineata si la minim 24 de zile din urina de peste zi.