| Aniiia a întrebat:

Am o prietena care avea un iubit si el inca o mai place dar ea nu. eu m-am certat odata cu ea si n-am mai vb cu ea 1 saptamana. el a facut schimb de liste la mess cu altcineva. si cand m-am certat cu pretena mea el ma avea la el in lista. l-am salutat l-am intrebat cine e si tot am evoluat, imi spune hi baby, la sfarfit pup dulce! si nu l-am intal; nit niciodata. m-am indragostit de persoana lui. felul de a fi. ce sa fac? nu vrea sa-mi dea web si ma tot cicalste ca nu vrea sa-mi dea web. si cand iese pretena mea de pe mess el imi spune ca a iesit iubi mea. ce sa fac ca sa aflu daca ma place? ca numi spune nimic.

Răspuns Câştigător
| YoungHomie a răspuns:

Nu e de joacatongue sti diferite persoane vor sa para asa mai nice mai cumsecade si fetele sa se indragosteasca de ei si la sfarsit cand sa-l vezi sa-ti dai seama ca nu e ce te asteptai tu.nu e bine sa te indragostesti de cineva pe mess sau pe net fara a va vedea deloc si fara poze fara intalniri asta nu-i relatie scuze ca zic. nu stiu ce sa zic intreaba'l dar daca a zis ca a iesit iubi mea. multi baieti se poarta asa cu toate fetele si le baga in confuzietongue nu stiu ce sa mai zic happy intreaba-l direct. daca tot vb doar pe mess nu e greu

6 răspunsuri:
| cOnTexT a răspuns:

Benzia si multe chibrite laughing!

Ce sa faci, spune-i sa va inalniti! ce sa faci :O? OMG ce sa FACI!?!?!?!? straight face

| AnnA_9354 a răspuns:

Eu zic sal lasi in pace pentru ca... gandeste-te cum te.ai simti u in locul prietenei tale. Plu sa el inca o mai place pe ea.
Din cate ai pov tu eu cred ca se da la tine pentru ca ii place sa aiba admiratoare sau vrea sa o uite pe prietena ta. Gandeste-te la varianta ca ar putea fi pe id ala chiar pr ta si vrea sa te testezewinking

| Aniiia explică:

Ea stie ca-l plac si n-are nimic in potriva ca are pe altu; l!

| voicualexvoicu a răspuns:

Ii faci coplimente si o intrebi cand ai curaj. crede-ma mi s-a intamplat

| losnariu95 a răspuns:

Pai discuta cu prietena ta si vb despre fostul ei prieten asa ai sa-ti dai seama ce fel de om este.Ai putea sa i spui ca daca nu arata web i dai ignor si gata mai sunt si alti, succes!

| madalina72 a răspuns:

Pai nu-l baga in seama unii baieti nu au curajul sa spuna ce simt dar iti spun nu-l mai baga in seama.