Nu e de joaca
sti diferite persoane vor sa para asa mai nice mai cumsecade si fetele sa se indragosteasca de ei si la sfarsit cand sa-l vezi sa-ti dai seama ca nu e ce te asteptai tu.nu e bine sa te indragostesti de cineva pe mess sau pe net fara a va vedea deloc si fara poze fara intalniri asta nu-i relatie scuze ca zic. nu stiu ce sa zic intreaba'l dar daca a zis ca a iesit iubi mea. multi baieti se poarta asa cu toate fetele si le baga in confuzie
nu stiu ce sa mai zic
intreaba-l direct. daca tot vb doar pe mess nu e greu
Benzia si multe chibrite
!
Ce sa faci, spune-i sa va inalniti! ce sa faci :O? OMG ce sa FACI!?!?!?!?
Eu zic sal lasi in pace pentru ca... gandeste-te cum te.ai simti u in locul prietenei tale. Plu sa el inca o mai place pe ea.
Din cate ai pov tu eu cred ca se da la tine pentru ca ii place sa aiba admiratoare sau vrea sa o uite pe prietena ta. Gandeste-te la varianta ca ar putea fi pe id ala chiar pr ta si vrea sa te testeze
Ii faci coplimente si o intrebi cand ai curaj. crede-ma mi s-a intamplat
Pai discuta cu prietena ta si vb despre fostul ei prieten asa ai sa-ti dai seama ce fel de om este.Ai putea sa i spui ca daca nu arata web i dai ignor si gata mai sunt si alti, succes!
Pai nu-l baga in seama unii baieti nu au curajul sa spuna ce simt dar iti spun nu-l mai baga in seama.