| babygyrl a întrebat:

Am o problema cu un baiat.Il iubesc cu adevarat. Dar el nu.Nu suntem impreuna.Am facut fff multe pentru el.Am trecut peste multe pentru el.Nu mai stiu.Acum nu mai vrea nimic, Si-a batut joc de mine. Acum nu mai vrea sa ne intalnim.Nu stiu ce.Am vb cu el, dar din cauza parintilor mei nu mai vrea el.Parintii mei sunt ffff severi si de aceea, nu ma lasa sa ies cu nici un baiat, nu ma lasa sa am prieten. Ce sa fac? Ce solutie sa gasesc, el este mai mare decat mine... Ce sa fac? Chiar nu mai pot.Nu pot renunta la el, il iubesc cu adevarat, si el nu ma crede. Ce sa fac? La ce sa ajungem sa facem. Ce sa fac sa ii arat ca tin la el cu adevarat, ce sa fac sa ma creada? Ajutati-ma va rog din suflet.Nu imi spuneti sa imi caut altul, sau sa renunt la el, nu pot, am incercat si chiar nu pot...Va rog din tot sufletul sa ma ajutati.va multumesc

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Hello girl straight face tu te agitsi prea mult pentru el. Tsi se pare tie ca el face asta, nici nu stii daca el te iubeste, si tu vrei sa'i dovedesti ca tu chiar il iubesti pe el? Nu te mai agita atat pentru baiatul astawinking. Dragostea nu trebuie demonstrata, trebuie simtsita. Daca nu te crede, nu inseamna ca nu poate, ci ca nu vrea.winking Nu te crede ca il iubesti? Bun! Sa nu te creada.winking

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Diskuta cu parintii tai, spune'le ca vrei sa ai si tu un prieten. iar baiatului spune'i sentimentele tale, vorbeste serios cu el. daca nu intelege si isi bate joc de tine, inseamna ca nu te iubeste, si nu are rost sa mai kontinui cu el, decat sa suferi :*.

Răspuns utilizator avertizat
| IrinaAndreea a răspuns:

In primul rand, trebuie sa constientizezi ca nu e singurul baiat de pe lume si nici nu se merita sa renunti la o buna relatie cu ai tai pentru cineva care nu e dispus sa lupte pana in panzele albe pentru tine. Chiar tu ai admis ca el nu te iubeste asa cum ai merita, asa ca sfatul meu este sa renunti odata pentru totdeauna la el, oricat de greu ar parea. Am trecut si eu prin ceva similar, imi spuneam ca fara el viata mea nu va mai fi, dar uite-ma acum bine-mersi, linistita si cu un alt prieten care ma iubeste si pe care il iubesc. Sper ca ti-am fost de folos totusi. Succes! big grin