Bai copile tu sti ce inseamna 23 de cm diametru? Si in plus la varsta asta nu ai cum sa ai organele genitale atat de dezovltate. Si poate doar 1% din barbatii de pe planeta sa aiba 34 cm si sigur nu are nici unul 14 ani!
Lol eşti un copil de 9 ani care pune intrebari din imaginatie
marj du-te si fa laba si invata carte numai zi asemenea prostii ca te i a astia la injuraturii
Da nu stiu cred ca e ceva in neregula cu tine daca ai diametru de 2, 3 cm si lungimea de 3, 4. nu stiu ar trebui sa tio bagi in cur
Ala e burlan, nu penis. Si, daca e asa de lung cum zici, ce posturi straine prinzi cu el...stii tu cand?
Daca te-ar auzi un catar, s-ar arunca de la etaj.
Nu falosesc limbaj vulgar pe site-uri dar iti faci misto de noi si ai merita sa-l folosesc.
23 de cm in diametru copilu eu zic ca ai uitat sa pui o virgula ceva de genu 2, 3... aaa si la faza cu 34 cred c ai aceiasi problema 3, 4. ![]()
offf copii din ziua de azi
Diametru 23?![]()
Ma, tu stii ce-i ala diametru?
34 cm
mai bine du-te si viseaza in continuare
Mai poti sa ti-l tii in pantaloni? Sau cand e in erectie ajunge pana la gura?![]()
Acuma serios ma cine te crede?
Daca vorbesti serios.
nu te bucura.
e prea mare si probabil va provoca dureri partenerelor.
Ba tu chiar nu ai ce face
LOL ce... bai tu daca ai un P***S de 34cm la 14 ani eu ma dau drept base!
LOL SI OMG! ba tu cate pastile de crestere a penisului ai luat x(
lol
Ai dreptate, chiar ai o problema. Dar la mansarda. E buna de borna kilometrica.
Nu ma mir ca n-ai zis km
pai furtunu de la pompieri e mik
ce dracu ai ditamai sarpalauu
)
Ce esti tu ma negru? long dong silver are penisul de 48 cm si diametrul de 7 cm restul ai mai putin de 32 de cm
Da ce. i cu "ea" asa lunga si groasa, te pomenesti ca ti. o fi indreptat. o maicata cu placa cand erai mic, se speriase saraca credea ca n.ai deloc
. hai ma, ce destepti sunt unii. baiatu, asa cum crezi tu ca faci misto de noi, foarte bine putem si noi sa facem de tine, asa ca nu mai pune intrebari d.astea
.
Deci sa intelg penisul tau e de o linie de 30 cm si inca 4 cm
) tu stii ce spui?
? Ai auzit de scoala? Poate treci pe acolo