Pai da in mare parte nai varsta corespunzatoare dar s-ar putea sa ai fantezii cu ea adica si in vise si cand esti treaz (crede-ma mi s-a intamplat) acum nu zic sa nu faci sex cu ea dar fa doar daca esti sigur ca ar vrea si ea sau ca esti in stare sa o satisfaci din cate am vazut e mai greu decat iti imaginezi funda?
In primul rand ca intr-un act sexual nu conteaza inaltimea si in al doilea rand te gandesti foarte bine! E mult prea devreme si pentru tine la 12 ani dar si pentru ea la 14. Traitiva copilaria ca aveti destul timp pentru asta!
Cateodata ma sperii cand vad ce gandesc copii de azi
Da,e prea repede...nu cred ca o sa te puna sa faci sex...si app nu au dizvirginat'o fiecare.primu a dizvirginat'o. si nu are legatura inaltimea cu placerea.
Deci...
baiatu...degeaba tu ai 1.66 nu conteaza ca daca esti cu 6 cm mai mare ca ea asta nu inseamna ca poti neaparat sa o si satisfaci in pat
Si in al 2-lea rand.lasa tu chestiile astea de macho men cu fete de a 8-a. Vezi tu de alea de a 5-a, 6-a. Ai tu timp de ele mai tarziu.
Da ce inteligent esti Putzifer. Deci tu practic cauti sex?
Bai.''Putzifer '' vezi tu de invatat la 12 ani. Si lasa vrajelile astea cu sex-u ca nu tin. Mai bine te-ai documenta in loc sa vorbesti aicea bazaconii cum ca mai multi pot dezvirgina o fata. Unu singur poate sa o faca, cum ti-o zis si Black Star.
Asa ca ''Putzifer '' du-te si pune mana pe o carte. Si tu sigur sti cum poti sa satisfaci o femeie /fata din experienta ta de 12 ani de viata nu?
Hai sa fim seriosi. Nu tin vrajelile astea.
BlackStar ai dreptate ca nu a dezvirginato fiecare am vrut sa zic ca a dezvirginato unu numa ca reiese ca au dezvriginato toti scuze pentru greaseala