Sfatul meu este sa te MASTURBEZI. S-a stabilit atat stiintific cat si medical ca este folositor organismului.
Zi unde stai?
Ma bucur sa aflu ca mai sunt fete virgine la varsta asta, e de apreciat!
Incearca ceva ce te calmeaza, sau ocupati timpul cu ceva care sa te faca sa uiti.
Un dus cald si un pahar de vin ar trebui sa fie indeajuns, zic eu.
Succes!
Nu vei putea ignora senzatia resimtita tot mai intens deoarece este de natura hormonala.Organismul tau precum si psihicul tau, senzatiile, sentimentele si mai ales hormonii tai simt nevoia sa le fie satisfacute aceste dorinte trupesti foarte firesti la varsta ta. In momentul actual masturbarea este singura modalitate de a te elibera de acest stress continuu.Nu exista doua organisme identice deci senzatiile simtite de prietena ta nu le poti lua ca pe un etalon. Te asigur ca prin o masturbare atenta, responsabila fara a folosi obiecte prea groase si rigide vei ramane in continuare virgina dar si fericita si satisfacuta in cazul obtinerii orgasmului acea senzatie foarte intensa simtita de prietena ta. Sper ca ratiunea sa invinga si sa-ti gasesti linistea mult dorita/cautata.
Parerea mea i dragostea, sexu, i frumos incearca, da daca o faci sa fie un baiat
Nu stiu unde va invata sa nu va masturbati dar in fine..Masturbeaza-te fata si elibereaza tensiunea, este ceva foarte normal, asa isi cunoaste orice adolescent corpul.Ideea ca masturbarea este periculoasa poate contine adevar dar atunci cand este in exces(sunt persoane care o fac de 3 pe zi), dar o data, doua ori pe saptamana iti garantez ca vei scapa de starea aceasta.
Ma socheaza forumul acesta de aceea si intru.Ori auzi de copii de 13-14 ani care fac sex, si pun intrebari perverse, ori de fete de aproape 20 dea ani ce nu s-au masturbat o data macar.
Felicitari, ca la 19 ani este inca virgina! Te rog, incearca sa treci peste acele momente de excitare continua de care spui ca ai parte, gaseste-ti alta preocupare si uita de problema de care spui tu.
Sărut mina Carmen, multă sănătate, si daca poti incearca sa te gindesti la altceva care sa te calmeze, bea niste ceai de mușetel sau de tei. Este calmant.
Mai rar asa ceva inca n-am auzit de asa ceva, nu-i nimic rau in a te masturba sincer poti incerca sa te atingi macar sa vezi doar e corpul tau,faza cu baiatul potrivit tu vrei nunta ca sa faci sex, astea sunt povesti iubirea nu dureaza o viata, sexul e o nevoie umana nu trebuie sa presupuna relatii, daca corpul tau vrea sex tu de ce il ignori pentru ca nu ai gasit baiatul potrivit, sti cum e nimic nu-i perfect, poate il cauti pe bil gates si ala e in america distanta bateo vina
Ai putea scăpa de excitație doar având un orgasm. Pe acesta îl poți obține masturbându-te (nu e nicio rușine, nici nu ai vreo problemă din cauza asta, dimpotrivă). Sau având un așa numit „vis umed" (da! și fetelor li se poate întâmpla!) - din păcate pe acesta nu îl poți avea oricând vrei. Rămâne deci prima variantă.
Prietena care te-a descurajat e doar o fricoasă și prost informată pe deasupra - nu te mai lua după ea. Oricum, stările excitației și orgasmului diferă de la femeie la femeie, iar tu poți avea cu totul și cu totul alte senzații față de ceea ce ți- spus ea.
Pune tu frumos mâna și încearcă - n-o să regreți nicio secundă, crede-mă! (decât poate că nu ai făcut-o mai demult).
Cat de reconfortant e sa vezi ca exista si fete care se plang de nesatisfacere sexuala.Voi va fluturati mereu cozile de serpoaice incitand baietii si atragandu`i ca mai apoi sa ii lasati balta...Ori tu nu ai fost destul de convingatoare in mediul real si iti incerci norocul pe un forum de intrebari, nu? Bafta, ce sa zic...
Pazeste-ti inima, ca daca nu dorintele carnale se activeaza.
Acesta mecanim care te pregateste pentru sex, la desenat dumnezeu.
Este normal cand il activezi in cadrul stabilit de el.
Satan stie ca acest mecanism se activeaza si in alte cadre, asa ca ai grija, daca ochiul tau te face sa cazi, sau gandul, nu te mai uita, gandi, etc.
Este un spirit in lumea asta si daca nu esti atenta, o sa lucreze si in tine.
Poti scapa de starea asta doar daca ai orgasm. Daca te masturbezi dar nu ajungi la orgasm te vei simti si mai excitata. Nu te lua dupa prietena ta. E ceva normal sa te masturbezi.
Iti raspund aici deoarece nu pot sa trimit mesaje.
Cand te apropii de orgasm, te exciti din ce in ce mai tare. Probabil prietena ta era foarte aproape de orgasm. E normal sa ramai cu chef si mai mare, deoarece ramai excitata. Ca nu pateste ca ea trebuie sa te masturbezi pana ai orgasm. Trebuie sa iti cunosti bine corpul si sa vezi ce te excita cel mai tare.
Orgasmul obtinut prin masturbare linisteste temporar.
Se cheama efectul coolidge.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Efectul_Coolidge
Daca sexul nu este bazat pe Dragoste, poti sa ajungi dependent de sex.
Uite ce iti zic eu! Trebuie doar sa incerci din rasputeri sa ignori senzatia...si nu ii asculta pe cei care iti spun sa te masturbezi!(Te apreciez pentru faptul ca la 19 ani inca il astepti pe cel care sa merite virginitatea ta)
Ma mir ca ai putut tasta SATAN. Sa nu cumva sa-ti dea tarcoale sau deja a inceput sa lucreze la tine?
Carmen,nu mori de la o masturbare.Cine te-a mintit ca e ceva de rau?
Pana si medicii o recomanda in anumite cazuri.
http://www.csid.ro/......e-4989308/
Nu stiu de ce voua fetelor, marea majoritate, va este frica de asta? Au mai fost intrebari de genul. SI cand am dat cateva sfaturi de cum sa te masturbezi am primit funda. Merita sa incerc si cu tine? Acum serios alintati pasarica ca nu patesti nimic rau. ESTE benefic organismului. Este un instinct pe care il avem cu totii. De ce ar fi o rusine sau ceva de teama?
Bineinteles ...virgina pana la 20 ani jumate.Am inceput de pe la 15-16ani si n-am dereglari sexuale sau mintale.
Eu am zis ca pana la varsta aia fusei virjinica )))
Multi inainte si tie!
Defineste batrana ca deja-mi tremura jenunchi de nervi ))))))))
Stiam ca nu iti place. Vroiam sa te tachinez
Oricum stai chill esti cum te simti nu cum zic altii ca esti.
La ce nick de cocalar ai, nici nu-mi permit sa nu ti-l dau
shuthefuckup@killyoureself.com
La mine nu lucreza, cu mine se infrunta.
I-am dat de cateva ori.
Ann2info întreabă: