Pai uite, sora mea, situatia ta e cam varza rau
Omul ala te tine la loc cald cu promisiuni de divort si te freaca la cap cu trecutul tau. Tu ii dai tot ce are nevoie (fidelitate, sex, atentie) fara sa ceri nimic in schimb. De ce s-ar schimba?
Cand vine vorba de "fratele negru", uite ce zic: daca el tot scormoneste acolo, poate n-are de gand sa treaca peste. Si tu n-ai cum sa schimbi trecutul. Ori il accepta cum e, ori pa.
Si serios acum: tu chiar crezi ca un tip care isi insala nevasta de 3 ani o sa fie corect cu tine? Hai sa nu ne mintim singuri
Treaba ta ce faci, dar daca intrebi parerea mea... nu te mai chinui sa repari ce nici macar n-a inceput bine. Iesi din balega asta inainte sa te inecati in ea. Sau ramai si sufera - alegerea ta, nu?
Da, așa e … și dacă e să luăm după corectitudine el de ce ar trebuie să stea liniștit și să fie OK … se poate folosi de orice femeie cu promisiuni?
În primul rând, și tu ești amanta înșelată, o roată de rezervă! În al doilea rând, ar trebui să te impui în fața lui și să îi spui așa: ai familie, eu am acceptat să fac sex cu tine fără alte obligații, ce te interesează trecutul meu? E treaba ta, ce am făcut cu viața mea până la tine?
Dacă mai vrei să fiu amanta ta, nu mai te interesează trecutul meu! Altfel fiecare ne vedem de drumul lui!
Eu am avut întotdeauna o regulă într-o relație: nu vorbim despre trecutul fiecăruia, până nu ne vom căsători! Acest lucru nu l-am înțeles niciodată, nici la o femeie, nici la un bărbat să te intereseze trecutul partenerei dacă nu este o relație serioasă de lungă durată!
Voi bărbații credeți ca pentru o femeie e important un penis, indiferent de mărime dacă tu ca bărbat nu o aduci pe femeie la conexiunea cu tine poți să ai si doua nu numai unul. Voi bărbati va simțiți inferiori în contextul ăsta când de fapt o femeie are nevoie să simtă ca e iubită cu adevărat de un bărbat și actul în sine e doar o finalizare.
Tu măsuri vaginul femeii înainte să o penetrezi? Cu ce? Cu p ta? Poate ca a ta e mica.
In răspunsurile tale se simte frustrarea ta ca barbat, nu poți fi coerent. Nu e nimic interesant în a avea o masura mai mare la penis, pentru voi bărbați care susțineți ca sunteți puternici lucrul ăsta mi se pare răsuflat, aiurea. Tot ce contează e caracterul și personalitatea bărbatului. În lumea voastră a bărbaților vă puteți măsura penisul dar in lumea femeilor ( în general ) nu. O femeie nu stă zi noapte cu penisul în p … ea are nevoie de cu totul altceva. Voi nu luați în considerare lucrul acesta când vine vorba de femeie. Ai o concepție pierdută în privința femeilor. Habar nu ai ce vor ele. Schimbați mentalitatea.
Atunci trebuie să suporte consecințele actelor sale. Nu iei în bătaie de joc pe nimeni.
Ce mare lucru ca era negru? El e casatorit, si crede ca daca fostul tau iubit era negru sunteti chit, ba mai mult, ca tu esti mai vinovata ca el (care nu divorteaza). De fapt tu ai avut un iubit care din intamplare era negru, cand nu il cunosteai pe el, deci acea relatie nu conteaza, iar el are o relatie nenaturala si toxica cu sotia, de care nu poate sa divorteze. Nu te lasa convinsa de faptul ca ai fi vinovata de ceva in fata lui.
Cred ca trebuie altul, care nu e toxic, de preferinta nici casatorit, iar de acum incolo ai scapat de stigmatul (fals oricum) de a fi avut un iubit negru (ce mare lucru o fi, nu stiu); de acum inainte punctul slab in biografie va fi relatia cu un barbat insurat. Serios acum: El sta intr-o relatie toxica. Nu ii copia greseala.
Am citit ca după statistici 90% dintre bărbații căsătoriți care au amante nu divorțeaza pentru ele. Au percepția ca lor li se cuvinte sa aibă mai multe femei deodată.
Ce garanție ai ca daca chiar ar divorța ar refuza o altă femeie atragatoare care i s-ar oferi sau nu ar deveni mai interesantă fosta nevasta, daca tot s-a obișnuit sa fie duplicitar? Crezi ca isi poate construi cineva fericirea pe nefericirea altora? Daca vei culege ce ai semănat?
După părerea mea iti scoate ochii cu negrul ca sa nu il mai bati la cap cu divorțul lui, ii convine situația așa.
Dragoste înseamnă sa ramai lângă cuvântul pe care ti l-ai dat. Daca cuvântul dat sotiei e zero pentu el, pentru sotie a fi zero pentru oricine altcineva. Sunt fidele numai persoanele pentru care fidelitatea e o valoare, care aleg sa fie fidele. Ai fi mai fericita daca ai alege sa iti ceri iertare de la Dumnezeu pentru toate relațiile sexuale fără căsătorie si ai alege pentru viitor sa respecți planul Lui, sa faci sex numai după căsătorie, sa te rogi sa aducă El in viața ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.
anonim_4396 întreabă: