Nu trebuie neaparat sa intrebi.
uite d ex eu una, mereu am urat baietii care m-au intrebat daca suntem impreuna?, vom fi impreuna?, sau, vrei sa fim impreuna? nu am suportat asta niciodata, deoarece sunt genul d pers care da d inteles si din mom ce ies cu tine, si ma apropii d tine, si alea alea cred ca ar trebui sa iti fie logic ca da, as vrea sa fim impreuna, nu?
dc tii neaparat sa intrebi fetele daca vor sa fie cu tine? din mom ce fata iese cu tine si te lasa sa o atingi si sa te apropii d ea crede-ma ca va dori sa fiti impreuna.nu mai intreba, treci direct la fapte... e mai bine asa crede-ma!
nu e nimic in neregula cu tine sau cu tupeul tau. pur si simplu nu esti genul baiatului care sa intrebe asta.
Nu îţi place fata respectivă suficient de mult, pentru că dacă ai simţi ceva mai mult decât un simplu te plac, atunci nu ai ezita să-i spui. Baftă!
Eu cred ca tocmai tupeul iti lipseste! probabil ca te temi de raspunsul care ti-l vor da fetele respective. poate te gandesti ca te vor refuza si nu mai ai tupeu nici sa le intrebi macar. ia-ti odata inima in dinti, si intreaba-le (incercarea moarte n-are). daca te refuza, asta e...treci la urmatoarea! bafta
Hey;*
eu cred ca ar trebui sa prinzi mai mult tupeu; D
daca intr`adevar vrei sa fi cu ea intreab`o fara rusine
Lasa rusinea la o parte. Daca chiar o iubesti nu are nici un rost sa iti fie rusine de o viitoare iubita >:d<
Fii mai sigur pe tine!
Nu e vorba de tupeu, e vorba ca nu poti suporta sa fii refuzat. Probabil a fi refuzat de cineva este cel mai rau lucru care ti se poate intampla, nu? PM me daca e asa.