Nasol.Intotdeauna cand se baga parintii e de rau.Nu ai decat o singurá speranta, anume sa le dovedesti parintilor tai ca este baiat de treabá, nu iti cere mai mult decat ii poti da, si totul este o simpla prietenie
fara alte complicatii.
Dar, ai grijá. Increderea se castiga greu, dar se poate pierde intr-o secundá. Nu sári calul, si incearca sa impaci si capra si varza.Baftá.
@Shin. e de bine, normal. dar eu ma refeream strict la problema ei. E de rau pentru ca nu isi poate afisa o relatie ¨soft¨ ca sa-i zic asa.
Intradevar este micá, varsta o face si mai vulnerabilá, dar crezi ca daca ea avea in gand sa faca vreo prostie, nu o facea deja?
Dar fata e cuminte si vrea sa ramana cuminte.
Este si normal ca parintii sa fie impotriva pentru ca u ai doar 15 ani...nu trebuie sa afle parintii tai ca esti cxu el, feriti-va un pic pana cand esti si u sigura ca tipul e chiar ok si cu timpul o sa il cunoasca si ai tai
@nony, hai mai... cum vine asta ca intotdeauna cand se baga parintii iese nasol? Intr-adevar ca in multe cazuri sunt prea protectori si nu inteleg anumite lucruri, dar sincer, am mai multa baza intr-un parinte trecut prin viata decat intr-o fetita de 15 ani indragostita (no offence Shiloh). Parintii isi au rolul lor bine stabilit si in majoritatea cazurilor (nu mereu, dar majoritate), "Intotdeauna cand se baga parintii e de bine!"
Numai bine, Shin
@nony, la 15 ani? Pai nu inseamna neaparat ca ar fi facut-o pana acum. Poate o face acum si tot greseala e, nu e nevoie sa o faca la 14 ani. Eu ii spun doar sa aiba grija, la 15 ani nici nu se astepta la minciunile care ii pot fi prezentate ![]()
Numai bine, Shin
La 15 ani nici nu se astepta la minciunile care ii pot fi prezentate
shin stieeeeeeeeeee!
liliana77any întreabă: