| FlorinBv_7630 a întrebat:

am o intrebare care ma macina zilele astea. M-am despartit de prietena mea motivul e ca nu stie ce vrea, desi ne mai intalnim de cateva ori pe saptamana nu prea o bag in seama. Dar m-am intalnim duminica seara in club cu ea si spre sfarsit am vb un pic. i-am zis sa danseze ultimul dans cu mine inainte sa plec. Ea a zis ca pleaca cu o prietena cu masina acasa desi nu am intrebat-o cu cine sau ce pleaca.Am dansat si apoi am plecat, dar dupa doua -trei minute apare si ea afara. Am ramas surprins ca ei de obicei ii ia ceva timp pana se imbraca adica pe putin 5-10 minute.Afara am mai vb dar foarte putin ca venise taxiul deja.Credeti ca vroia sa imi zica ceva? Sa o intreb daca cumva avea ceva sa imi zica?

Multumesc de raspunsuri happy

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Crezi ca e nevoie sa ii incurajezi mofturile?
Daca a vrut sa-ti spuna ceva,acum i-a trecut,daca o suni va fi in complet alta dispozitie decat atunci.
Si,daca chiar vrea ea sa iti spuna ceva,ar trebui sa te caute ea,nu crezi?
Tu o vrei pe ea,ea e cea care nu stie ce vrea.
Si,cum speri sa se intoarca la tine si o astepti,ii dai senzatia ca esti vesnic la dispozitia ei,asa ca nu are vreun motiv sa se grabeasca.
N-o incuraja,gaseste-ti o alta fata,cel putin atunci va stii si ea daca regreta sau nu ca te-a pierdut.
Tu, cel putin, iti continui viata!
Mult noroc!

5 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Daca ea e imprastiata si nu stie ce vrea e dificil sa gasesti un raspuns! De regula asemenea persoane sunt instabile si decat sa suferi mai tarziu...mai bine acum! Daca te macina asta inseamna ca inca mai tii la ea, atunci tu decizi daca se merita sa afli ce dorea sa iti spuna sau nu! E o vorba :,, ciorba reincalzita nu mai e buna" laughing asa ca tu decizi daca se merita sa te reintorci la ea sau nu! Poate ca totusi au apucat-o remuscarile, da-i timp si iti va spune! Daca nu tii la orgoliu poti sa o intrebi ce avea sa iti spuna daca nu, astepata sa-i mai vezi urmatoarea reactie! salut si numai bine!

| alexutza003 a răspuns:

Tot ce este posibil, probabil ea regreta ca v-ati despartit si este posibil sa vrea sa va impacati, deobiciei cand o fata nu mai vrea sa aiba de aface cu fostul nu prea ii mai acorda atentie. Poate ar trebui sa vb cu ea sa o intrebi daca vrea sa mai fiti impreuna.

| kaylla a răspuns:

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba! Crezi ca acum stie ce vrea?! Daca totusi inca mai tii la ea si nu esti orgolios, ai putea sa discuti cu ea si sa vezi daca ar vrea sa va impacati! Poate faptul ca te-a pierdut a facut-o sa mai mediteze si sa vrea o realtie cu tine sau poate ca nu are cu cine sa petreaca sarbatorile si stie ca tu o sa fii alaturi de ea! Mediteaza bine la tot ce a fost intre voi si apoi ia o hotarare dupa cum iti dicteaza si constiinta si inima! Mult succes!

| Nissa a răspuns:

Hi happy Pai ai putea sa o intreb prietenos daca nu vrea sa iesiti la o plimbare sau daca nu iasa in club si sa ii zici ca puteti ramane prieteni in continuare macar pentru cea ce a fost sau daca nu vrea sa fiti doar prieteni sau nimic mai mult sa iti zica. asa macar vezi cum sta treaba si nu iti mai faci ganduri. Tu alegi. Baftawinking

| Muci99 a răspuns:

Mda ar bine sa vorbesti cu ea tongue dar ai grija ce subiecte abordezi daca vrei sa mai iesi cu ea in continuarebig grin ...BAFTA!