| adeluta86 a întrebat:

Am stat 10 luni cu un baiat cu care m-am purtat cam urat... l-am mintit, l-am inselat, i-am vorbit urat... dar el a acceptat probabil pentru ca ma iubea sau cel putin asa zicea atunci. La un momendat i-a raspuns unu la telefonul meu si atunci s-a terminat tot. Problema e ca tocmai atunci m-am dat seama ca il iubesc din tot sufletul dar el nu m-ai vrea sa ne impacam.Ne-am mai intalnit dupa vreo 3 sap pentru ca pana atunci nu mi-a raspuns la tel dar nimic. In toata perioada asta m-am umilit in ultimul hal si m-am rugat de el, se vedea de la o posta ca il iubesc. Raspunsul lui e " nu te mai iubesc te-am uitat si nu o sa mai putem avea o relatie pentru ca nici respect, incredere nu mai e" Aseara am fost la el am stat in brate pana la unu noaptea si pe urma i-am zis ca nu mai pot sa ma intalnesc cu el asa ori ne impacam ori nu ne mai vedem si a zis nu ne mai vedem. M-am imbracat, l-am tinut 10 min in brate am plans cu el in brate pentru ca stiam ca e ultima oara cand il mai vad si am plecat. Ce asi putea face pentru ca il iubesc din tot sufletul? E posibil sa nu ma mai iubeasca? Poti uita o persoana pe care o iubesti asa repede? pentru ca eu nu mai inteleg nimic

Răspuns Câştigător
| cotzobello a răspuns:

Nu cred ca nu te mai iubeste, pur si simplu nu mai are incredere in tine, crede ca daca o sa se impace cu tine iar o sa il inseli si o sa sufere... ii este frica...incearca sa il convingi sa iti mai dea o sansa spune-i ca sti cat ai gresit si ca regreti dar sa incercati din nou ca va vedea schimbari in bine la tine si nu ii va parea rauhappy
sunt sigura ca el inca te mai iubeste si daca si u il iubesti o sa va impacatihappy
bafta:*

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum roata s-a intors tu suferi pentru greseala comisa de tine si intr-adevar nici nu mai meriti o sansa de la el, are nevoie de o fata mai buna la suflet si care nu e o simpla Usuratica.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sincer, meriti cu varf si indesat.
Lasa-l sa fie fericit alaturi de una care sa-l merite, iar tu nu te mai juca atata cu dragostea pe viitor!

| Cătălina a răspuns:

Se spune ca iti dai seama de adevarata valoare a celui de langa tine, abia dupa ce-l pierzi. Nu prea mai e nimic de facut, tu deja ai facut tot ce ai putut ca sa-l pierzi:l-ai inselat, l-ai mintit, i-ai vorbit urat.

Nu ai cum sa iubesti din tot sufletul pe cineva si sa-l inseli, e imposibil.
Trebuie sa te resemnezi ca ai pierdut, si asta e numai din vina ta.
El a procedat bine, si da, este posibil sa nu te mai iubeasca, cel putin nu cum te iubea inainte. Dar a preferat sa nu va mai vedeti pentru a numai suferi inca o data un posibil esec.

Stiu ca este dureros ceea ce ti-am scris, dar mie mi se pare ca totul e limpede intre voi si nu mai ai ce sa faci.

Pa, pa.

| YourDailyApple a răspuns:

L-ai mintit, l-ai inselat, i-ai vorbit urat? Care barbat intreg la minte crezi ca ar tolera un asa comportament? Prietenul tau are foarte mare dreptate, tu cu siguranta nu l-ai respectat absolut DELOC! Scuza-ma ca-ti spun asta, dar ma mir ca inca iti acorda din timpul lui sa va vedeti, eu daca as fi in locul lui as rupe orice legatura cu asemenea fete/femei care isi batjoc de viata mea.

"Poti uita o persoana pe care o iubesti asa repede? pentru ca eu nu mai inteleg nimic"
Poate ca sunt si eu mai de moda veche fiind nascut in `89 dar mi se pare ca atunci cand esti intr-o relatie si pretinzi ca iubesti o persoana se intelege de la sine ca nu ar trebui sa o inseli... parerea mea cel putin.

| crisgently a răspuns:

Nu prea mai ai ce face. Daca te-a uitat? Nu cred, dar l-ai ajutat foarte mult sa-i treaca.Chiar daca v-ati impaca, ce se va intampla pe urma? Increderea se reface foarte greu cand e vorba de inselat. Pentru inselat nu este scuza. Pune-te putin in locul lui... Tu ce ai face in situatia asta? Limpezeste-ti gandurile si incearca sa mergi mai departe.Cu cat reusesti mai repede cu atat mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din moment ce tu ai facut toate mizeriile astea in timp ce aveai o relatie cu el, e logic ca omu sa incerce sa te uite, sa ii scada dramatic iubirea care o avea pentru tine.Intr-o relatie increderea este cheia succesului, iar tu tocmai ai distrus aceasta lagatura prin comportamentul tau.Iti meriti soarta.