| Elena1234456 a întrebat:

Am un coleg care nu imi este chiar indiferent.Ma abordeaza doar in prezenta colegilor lui, si stiu ca are prietena si este si foarte timid.Doar ca atunci cand sunt in preasma lui si ma baga in seama se comporta altfel decat cu alte colege. Ce sa fac? Sa sper?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pai sa speri sau nu...normal! Speranta moare ultima, totul depinde de tine daca vrei sau nu sa incerci. Fa ceea ce simti in legatura cu el, daca tu crezi ca te place, atunci ai avea sanse. Dar se poate sa fie doar parerea ta ca te place, cine stie? Daca are prietena atunci e mai complicat, ceva poate simte el pentru tine daca zici ca te abordeaza si pe altele nu, poate ii esti draga, poate te crede simpatica, sau poate s-a indragostit de tine si nu stie cum sa faca sa iti spuna sau sa iti arate.Eu zic sa comunici cu el, sa ii zambesti, priveste-l in ochi, bate apropuri cum ca l-ai placea dar nu ii spune in fata ca nu se stie ce reactie poate avea.Nu se stie niciodata!

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Deja speri si deja ti-ai croit ceva vise cu respectivul coleg. Poate ca speranta moare ultima insa ea ucide prima asa ca watch out! Oamenii nu sunt cine par a fi si e usor sa ii faci pe ceilalti sa creada ca esti cine nu vei fi niciodata. Daca are prietena e mai complicata treaba.Cineva tot va iesi ranit din povestea astawinking

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ce sa speri? Ca o sa se desparta de prietena lui (pentru tine )? Ca o sa te vrea ca prietena de rezerva (si in timp sa treci tu pe primul plan )? Sau ca iti va fi "chiar indiferent"? Iti place, are prietena, mergi mai departe. Sau vrei sa treci in pozitia ei si sa iti faca si tie la fel cu urmatoarea?

| deeutzabr a răspuns:

Eu zic sa speri. Daca esti mai tupeista incearca sa vb mai multe cu el si da-ti odata intalnire cu el la toaleta cand se suna, invoieste-te la profesor si zii si lui sa faca acelasi lucru si discutati, incearca sa te apropii mai mult de el cere-i id de mess.Acum depinde de iubita lui, daca o iubeste sau e cu ea asa de plictiseala, de cat timp sunt impreuna? daca nu au mai lult de 4luni ai sanse sa fii cu el

| alintush a răspuns:

Daca te ia in seama deja trebuie sa fie speranta! big grin