anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten...ne-am despartit pentru. ca el a venit la mine la colindat si eu nu m-am dus si s-a suparat. Mi-a dat pana acum 3 sanse a zis ca nu-mi mai da si ca ma uraste ce sa fac? Il iubesc.

Răspuns Câştigător
| lemmon a răspuns:

Asta e o sansa? adica baiatul e doar un rasfatat care o obisnuit ca lumea sa faca ce vrea el[mai ales daca a zis ca te uraste]. adica s-a suparat dintr-o prostie, daca te iubea intelegea si gata.demonstreaza-i ca nu esti marioneta lui, ca iei decizii de una singura[poate chiar ii plac fetele cu caracter si ai fi mirata sa vezi ca e mai multumit de tine atunci cand ai uhn cuv de spus, si nu atunci cand faci ce vrea el]nu crezi? si daca il iubesti, demonstreaza-i asta, u stii cel imi bine cum dar nu il lasa sa faca ce vrea din tine...sarbatori fericite!

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ce copilariioh go on
Ma tem ca intre voi nu e altceva decat joacawinking

| Douapunccteunics a răspuns:

Tot la tine se intoarce. ahh iubirea.happy

| LoveBlind a răspuns:

Frate ce porcarie nu te supara doar pentru ca nu te-ai dus la el sa colinzi ma ma lasilaughing. Spune-i si uh ca se supara dintr-o porcarie laughing. spune-i ca tu chiar ii iubesti si nu vrei sa srici relatia asa aiurea.si alta solutie sa te duci cu colindul bine doar daca vrei oricum iti urez sarbatori fericite si iti mai urez norocwinkingkiss

| Rooby a răspuns:

Eu cred ca inca nu ai cunoscut iubirea adevarata?

| SummerSmile97 a răspuns:

S-a suparat cam degeaba...Adica asta e motiv de suparare? Nu prea cred
Orcum, el se va intoarce la tine daca te iubeste cu adevarat big grinbig grin

| Dragoosh a răspuns:

Cereti scuze, ca iti era rusine, ca nu sti sa canti, si roagal sa iti mai dea o singura sansa sa ii demonstrezi cat il iubesti big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca ai mai mult de 13 ani... si la varsta asta vb de iubire lol penibil