anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vut un iubite ne-am despartit dupa iar ne-am impacat si am fost impreuna il iubesc pe bune si vreau sa scap de asta vreau sa il uit cum sa fac?[cat mai multe raspunsuri va rog frumos frumos...:* si frunda:Xbroken heart((crying((ajutor sad]

5 răspunsuri:
| Violetta2303 a răspuns:

Avut*ma suzati

| Violetta2303 a răspuns:

Si iubit* scuzati dar plingeam in momentul ala si de aia am gresit

| Dragoosh a răspuns:

Pai. cautati alt prieten care sa te consoleze big grin

| roxydulkica a răspuns:

Daca v-ati tot despartit si apoi v-ati impacat sa stii ca nu mai aveti nici o sansa. Sfatul meu este sa-l uiti. Cel mai bun mod de al uita este acela de ati gasi alt iubit. Acum sa stii ca depinde doar de tine.

| butt3rfly16 a răspuns:

Stiu cum te simti si prin ce treci ca si eu incerc sa scap de momentele astea si dupa ctv zile in care m-am inchis in mine si am preferat sa stau frumos in casa si sa ma gandesc la ce a fost, am realizat ca viata este scurta si ca sunt putine pers pentru care chiar merita sa lupti.Asa ca daca v-ati tot impacat si certat de atatea ori inseaman ca undv s-a produs o ruptura si se para ca nu se mai poata repara. Sfatul meu:nu te mai gandi la el, iesi cu prietenii afara, dormi la o prietena, uitati-va la niste comedii dragute, petreceti sarbatorile alaturi de cei dragi.Trebuie sa iti spui nu ma mai intereseaza, nu merita, viata merge inainte si vei vedea ca daca ai incredere in tine vei prinde putere sa poti sa treci peste momentul asta si sa mergi mai departe.Important este sa lasi pers din jurul tau sa-ti fie alaturi in astfel de moemente ca sa poti sa treci mai usor peste ele.Multa bafta!winking