Eu i-am propus prietenului meu sa facam asa ceva.Nu stiu, daca si ea isi doreste, e super.Dar daca nu, sa nu insisti pe tema.
Da la fel de bine cum ar fii...sa ii propui mamei tale sa iti dea sfaturi despre fotbalisti doamne ce oameni
Frate esti baiat destept intreab-o ma daca zice da ii place sexu si daca e de acord sa mai vina inca o fata inseamna ca nu e prima orgie pe care a facut-o
)))))))))))))))))))
Da poti sa iipropui dar daca nu vrea sa nu insisti poti dupa sa ii zici ca a fost o gluma
Depinde de relatia voastra! Daca e foarte bine inchegata si e bazata pe incredere. Chiar si in astfel de conditii poate sa intervina o despartire. Sexul in 3 e ideal pentru fantezie, dar cred ca e inceputul unei despartiri daca o pui in practica...
Depinde ce fire are iubita ta. Dacă este o persoană mai dezinvoltă, fără inhibiţii, de ce nu ai încerca?
Daca ea vine la tine si iti propune sa faceti o partida voi doi si inca un "amic" de-al ei, cum te-ai simti? Mai ales daca tipul ar satisface-o mai tare?
Prietene eu asta incerc sa fac mereu, nu mereu imi reuseste dar cand iese, vai viata mea sunt in rai si dumnezeu in pune mana in cap...
A si app incearca cu 2 lebi crede-ma cand le vezi pe are cum se excita sau se masturbeaza nu mai ai cale de intoarcere si rupi patu cu ele o noapte intreaga.
Pai depinde ce fel de persoana e. ( Adica daca e mai sfanta, sau mai nebunatica asa de fel )... Daca ii propui si vrea, sa stii ca a 3 a persoana ( a 3 a fata ), sa fie o persoana necunoscuta voua adica sa nu fie cea mai buna prietena a ei sau cineva pe care cunosteti si sta in apropierea voastra deobice i. Fiindca se poate dupa ca aceea fata sa aiba sentimente pentru tine sau sa incerce sa va desparte :*.
Bafta :*.
Merita sa incerci, dar cum ti-am zis depidnde ce fel de persoana e prietena ta, daca e asa mai timida, mai ingamfata, care se supara repede, sa nu-i propui nimic, fiindca poate sa se desp de tine.
Kosma675 întreabă: