Ne-ai zis doar inaltimea, greutatea, varsta si o picatura din oceanul temperamentului tau.
Ce sa schimbi? Felul de a privi lucrurile. Nu astepta sa te cucereasca un baiat. Eu intotdeauna am incurajat fetele sa faca primul pas.
Probabil ca sunt o duzina de baieti care te plac, ar vrea sa fiti impreuna dar nu au curajul sau experienta sa faca ceva in legatura cu asta... deci fa tu primul pas. Esti fata, nu trebuie sa te complici, sa intrii in amanunte, e de ajuns sa ii spui ca vrei sa fiti impreuna. In mintea animalului mascul e ca un trofeu nemuncit, daca te place nu are nici un motiv sa te refuze.
In majoritatea relatiilor mele, fata a facut primul pas, fara ca eu sa ma obosesc si mi-a placut de minune. A fost cel mai mare compliment... adica, aproape, dar poate cu alta ocazie.
So... du-te la primul baiat dragut pe care il suspectezi ca te place si acorda-i atentie. Fa-l sa-i vina curajul in testicole. Daca trece ceva timp si vezi ca desi se balbaie in fata ta dar nu iti propune nimic, nu inseamna ca nu te place. Ba din potriva, te place maxim, atat de tare incat ii este frica de refuz.
In incheiere, ia in mainile decizia, incearca ce ti-am spus mai sus si o sa mearga totu' bine.
Succes.
Ps: Din avatarul ala ridicol de mic, daca cea cu rochie bleu esti tu, ai o silueta frumoasa, deci ai un atuu.
Cu placere. Te pup, succes.
*Am halit un cuvant pe undeva pe acolo... urasc asta!
Nu e necesar sa faci vreo schimbare.Cel ce te va placea,te va accepta indiferent ca esti o "zapacita"...aaa, si stai linistita pentru ca sunt baieti carora le plac fetele de genul.In concluzie nu astepta ca sa vina dragostea, cei ce fac asta, fac o mare prostie.Profita de orice oportunitate care ti se ofera si fii tu insuti.Multa bafta:*
Poate inca nu a venit vremea ta sa ai cu adevarat un prieten, dar niciodata nu stii cand va veni acest moment, poate sa iubesti, chiar daca esti mai zapacita, eu zic sa fii tu insati, si sa lasi totul sa decurga normal, cand o sa se intample, vei fi bucuroasa de sentimentele pe care le vei avea, doar sa si merite persoana respectiva...
Nu cred ca ar trebui sa schimbi nimic. Ai rabdare si vei vedea ca o sa apara intr-o zi baiatul potrivit pentru tine. Nu exista o regula care sa spuna ca la varsta ta ar trebui neaparat sa ai prieten.
Scumpo ai inca timp pentru a avea un prieten.Nu-ti mai face probleme, va veni si timpul tau.
Hai sa-ti zic de mine, la varsta de 20 de ani 21 am avut primul prieten cu care sunt si acum.Nu-ti mai face complexe.Ai rabdare
Nu schimba nimic. baietii la varsta voastra inca mai cred ca tot ce zboara se mananca si habar nu au de capul lor. asteapta pana esti sigura de tine ca iti place suficiet de mult de un baiat si apoi incearca sa ii dai de inteles asta, dar nu te du direct cu hai sa fim impreuna, ca sunt sanse mari sa se sperie si sa fuga. si stai linistita, ai o viata inainte si o sa mai intalnesti zeci de baieti, daca nu sute, asa ca nu o sa stai fara orieten o vesnicie. si faptul ca esti mai zapacita poate fi un avantaj, daca stii cum sa te folosesti de el mai ales in ceea ce priveste baietii. bafta