Nu e o decizie tocmai buna sa va planificati "noaptea de dragoste". Chiar daca atunci e un eveniment special( ziua ta, Revelion). Trebuie sa o faci sa isi doresca asta, sau invers. Regula asta aplic-o in oricare caz, numai al ei nu! Aveti putin timp de cand sunteti impreuna. De obicei o fata se streseaza mai mult cand vine vorba de protectie, insa aici e tocmai invers si asta imi ridica semne de intrebari ( dupa cum ti-a ridicat si tie observ). Spune-i direct : Ori cu prezervativ, ori oprim totul aici. La urma urmei ce ai de pierdut? Tipe sunt destule, nu te risca cu una.
Nu urmareste nimic in mod special, probabil este o profesionista in domeniu, mai mult sau mai putin, are deja o infectie grava cu transmitere sexuala si nu are nimic de pierdut. Oricum, relatia este doar o aventura trecatoare daca voi ajungeti in pat dupa o luna de relatie, asa ca nu-i pasa daca te infecteaza si pe tine, fiindca cand vei descoperi, nu veti mai fi oricum impreuna.
Nu cred ca are un scop precis.Decat sa risti mai bine nu o fa.Gandeste.te si la consecinte(boli, sarcina etc) nu doar la actul in sine.
@denise95 baiatu' a constientizat deja ce consecinte poate avea acea partida de amor si tu @pLUSH ar trebui sa o ti pe a ta
adica,daca nu-i convine asa cum vrei tu,nu o mai faceti
pana la urma trebuie sa fiti de acord amandoi, nu? Daca nu esti sigur pe ceea ce faci, mai bine nu o faci.simplu.
Bafta!
Si eu zic ca fata are ceva sub maneca, eu zic sa nu risti fara prezervativ sa auzim numai de bine
In primul rand sexul nu se planifica in al 2-lea rand, protejati-va
paza buna trece primejdia rea!
Te cred, si eu m-as fi simtit la fel stresat si fara chef! Deci sfatul meu e sa nu risti in nici un fel! Spune-i ca daca accepta asa va fi o adevarata placere pentru amandoi apoi cu timpul dupa ce va ve-ti cunoaste mai bine si ve-ti avea incredere poate ca o ve-ti face si fara! Dar dupa doar 2 saptamani deja ati ajuns la a face sex trebuie sa iti dea de gandit nu? Asa ca nu risca pentru nimic in lume! Multa bafta si La multi ani de ziua ta!
Cu prezervativ e cel mai bine nu te lasa prins in mrejele ei poate sa fie deja gravida si sa te faca pe tine tatic la asta nu te-ai gandit?
Nu cred ca urmareste nimic in mod special...
Din monet ce nu imi e viorgian ea stie cum e sa o faci cu prezervativ si nu i place sau poate ac pe ea prezervativul o irita.
Nu trebuie sa te sfiesti sau sa te simti stresat din cauza asta... ai putea sa vb cu ea si sa o intrebi de ce vera fara sa o intrebi daca nu i place cu dar nu asa direct ca poate are o problema cu prezervativele.